Уффф... амииии.. не знам на какви коли и защо, ама преди 2 години, като си сменях летни->зимни гуми, имаше и едно АУДИ А8 за същата процедура... Та забелязах, че задните му дискове бяха видимо по-големи от моите предни... За протокола - отпред съм с 256мм, вентилирани
значи като гледам колко разправия е се отказах да правя промени
отзад оставам на същия размер,дискове циберман с още не съм решил какви наклатки отпред вентилиран диск,пак циберман и пак не знам кви наклатки и пълна профилактика на 4-те супорта
благодаря на всички за отговорите ,вече може да заключвате,а след време ще пусна снимки на цялата процедура
Ако още не си се решил за избора на накладки Ванко, бих споделил моите впечатления. Може и да съм го писал и другаде, но както и да е. На предните колела съм бил със Ремса и останах доволен(не се износва основно диска, а самите накладки), сега ги смених, защото и дойде времето с италиански - Lpr, но не съм карал повече от 100-тина км, но пак няма свирене/скърцане и др. Цената им е близка, Lpr с отстъпка ми излезе на 26 лв. На задните съм с Textar и определено са добре.
Последна промяна от Dpop на Пет 09 юли 2010 13:57, променено общо 1 път.