milmar написа:... макар че хубав мултицет се покрива съвсем малко с Конрад...
Същото си го помислих и аз, ама ти го каза!

milmar написа:... макар че хубав мултицет се покрива съвсем малко с Конрад...
milmar написа:Harrry написа:....
Май имам уклон към престараване. Днес си взех хубав мултицет от Конрад...
Не е пристрастяване , а много разумно решение, макар че хубав мултицет се покрива съвсем малко с Конрад
.
ARusev написа:Купил си мултицет, колега Harrry. Честито!
Но не е достатъчен само мултицет, трябва и акъл.![]()
Добре е, че не се притесняваш да питаш. Но прецени отговорите и повярвай на някой от тях.![]()
Гледам колегата Ljubon е отговорил на въпросите ти. Ами повярвай му и го зареди най - после тоя акумулатор, докато светне зеленото око.
И по-добре да мериш напрежението само преди и няколко часа след зареждането . Другите замервания те лъжат.
Все пак преди да предприемаш нещо, провери напрежението ( но няколко часа след като си загасил двигателя) на акумулатора. Ако е добре зареден и изправен, то трябва да е между 12,5 и 12,7 Волта. Ако напрежението е О.К., можеш сам да направиш и следната по-важна проверка: При закачен мултицет , поставен с дисплея към предното стъкло, включваш запалването и завърташ стартера - напрежението не трябва да пада под 10В по време на работа на стартера, ако акумулатора е напълно зареден и изправен.
Успех при проверките!
Harrry написа:milmar написа:Harrry написа:....
... Днес си взех хубав мултицет от Конрад...
.... хубав мултицет се покрива съвсем малко с Конрад.
Mastech MY68: 44 лв. Надявам се да съм уцелил точно тази съвсем малка част от асортимента!.. Всичко на тоя свят е относително - дори и 100 лв. да дадеш за мултицет,....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта