Така изглежа на 17" с окачването. Кара се без проблем по софийските улици.

Колега въобще не се занимавай, мойта беше така от Италия и няма да ти казвам, че се потях постоянно като карах, докато не я вдигнах колата, един малко по-голям легнал полицай, една издатина, бордюр и т.н. и стържеш дъното на колата, наште пътища не са в състоянието, което е нужно, за да се кара ниска кола.Повярвай ми.Тони1 написа:Бобии само ме изкушаваш с тея окачвания таман си го бях избил от главата
mili 75 написа:Колега въобще не се занимавай, мойта беше така от Италия и няма да ти казвам, че се потях постоянно като карах, докато не я вдигнах колата, един малко по-голям легнал полицай, една издатина, бордюр и т.н. и стържеш дъното на колата, наште пътища не са в състоянието, което е нужно, за да се кара ниска кола.Повярвай ми.Тони1 написа:Бобии само ме изкушаваш с тея окачвания таман си го бях избил от главата
jafara написа:БрАВО .. честито за покупката ... чакаме снимки после с новото окачване
Тони1 написа:не е като да не личи ,че няма окачване ,моята с 19-ките ако я тръшна така не знам какво ще стане
това е 40 на 40 така ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Cuter87, koko__2002 и 58 госта