Ти наистина ли си толкова бос,да не ми се обидиш

споко-двигателя не пада като се махне,след като го свалиш от задната страна има 2 болта
и си смени целия четкодържател,не е сложна манипулацията
rufkata написа:Добре само малко увисва
Споко,не се обиждам от истината!rufkata написа:Братле нямам спомен на паско как е ,но на гофа са три болта,абе утре ще се опитам да ти кача снимки точно от пасат,ако не бързаш де.После ще ти кажа как да го разглобиш стартера.
Ти наистина ли си толкова бос,да не ми се обидиш
PuShE_ написа:не колега,той е на новия четкодържател за улеснение при поставянето на четките върху ротора(просто ги държи прибрани),когато поставяш четкодържателя ротора избутва пръстена и четките си лягам направо върху ротора,без допулнително прибиране и тн...ама го убясних и аз ама като не смимах моя![]()
![]()
PuShE_ написа:и си смени целия четкодържател,не е сложна манипулацията,само че си намери един авер с тебе че единия болт държи тампона на двигателя,споко-двигателя не пада като се махне,след като го свалиш от задната страна има 2 болта(не съм сигурен за размера но са малък)развиваш ги ях,след това има едно капаче което е хванато със 2 болтчета,махаш го и него и се вижда едно щифтче,изваждаш го и него и вадиш четките,после всичко в обратния ред,не е трудно но се иска търпение
PuShE_ написа:нямаше да е зле и да напишеш за какъв пасат става на въпрос
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта