чип на пасат 1.8 20V-Заслужава ли си?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Re: чип на пасат 1.8 20V-Заслужава ли си?

Мнениеот sasho_mf » Вто 21 дек 2010 20:33

van476 написа:драсти...аз имах такъв и му бех отскубнал вуздушния филтър и си вурвеше якоо и бръмчеше....после му дадох едни вакуми на късо...по точно тия за бензиновите пари и бе6е още по добре.....трска6е якоо като му пуснеш гаста...абе добре си беше...надбягвах GTI само къде гореше повече!!!

:shock :horror: ,ти направо ме смая.

Потребителски аватар
zvera92
Автомобил: Vw Passat
Двигател:

Мнениеот zvera92 » Сря 22 дек 2010 21:34

Не само тебе :063: :063:

Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Мнениеот dimitar_85 » Съб 25 дек 2010 11:18

van476 написа:драсти...аз имах такъв и му бех отскубнал вуздушния филтър и си вурвеше якоо и бръмчеше....после му дадох едни вакуми на късо...по точно тия за бензиновите пари и бе6е още по добре.....трска6е якоо като му пуснеш гаста...абе добре си беше...надбягвах GTI само къде гореше повече!!!

без да се обиждаш колега.по тъпо нещо от това да махнеш въздушния филтър скоро не бях чувал. :screwy да не си мислиш че е сложен само за красота.нали все пак той ти предпазва дигателя от прахта и боклуците. :bishop"
А колкото до надбягването на GTI ако е била 3-ка 115 коня може.имам приятел има такъв пасат 1.8 20V и 3-ка GTI 115 коня.и пак си я дърпаше без тея щуротии.ама 4-ка GTI или 3-ка АБФ трудно ще ти е да ги дърпаш с "доработките"дето правиш.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 25 дек 2010 11:32

По принцип на този мотор можеш да измъкнеш някакви минимални коне отгоре с някакъв чип,понеже можеш да му пипнеш малко горивото като количество и да си поиграеш с горивните смеси,но според мен няма особен ефект понеже мощността ще е минимално завишена за сметка на разхода,което няма смисъл.
Иначе за чипосването на турбо моторите е напълно вярно,но после хората реват от съединители,защото съеднителя е проектиран с някакъв запас за да не се пали и износва много бързо и ако прекалиш с чипосването,после страдаш ;)
:beer

Върни се в “Passat”