Въпрос за табло на Пасат б3
Re: Въпрос за табло на Пасат б3
Отзаде нищо не видях да пише,отпред Пише VDO 920-това ли да е предавателното число(920)?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Пак съм аз.
Взех го това табло и го сложих да го пробвам ама нещо ми прави проблеми.Първо не светеше лампата за маслото,размърдах малко кабелите и лампата светна както си трябва,но след това спря да свети лампата за левия мигач и стрелките за бензина и температурата не работят.Интерсното е че когато лампата за левия мигач свети,лампата на маслото не свети,а стрелките за бензина и температурата работят и обратно.Защо се циганее така и може ли да се оправи.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не ги разбирам жиците, обаче или има някоя сбъркана маса или стабилизатора на напрежението нещо е в джаза
Отворих да го огледам и всичките спойки на буксата бяха "студени",презапоих ги че да видим какво ще стане.
Всичко си стана както трябва,всички лампи си работят,но километража не отчита правилно показва +20 км отгоре.
Всичко си стана както трябва,всички лампи си работят,но километража не отчита правилно показва +20 км отгоре.
нормално да ти отчита 20км отгоре.При положение че е настроено да отчита за 240 а ти му слагаш табло настроено за 260 е нормално .... аз имам B3 1.8mi прецакахами се двата километража дневния и главния зъбците ми се изрониха и трябваше да сменям 3 табла за да намеря точно като за моя и да му работи всичко точно.Колега от по горе правилно ти е казал да гледаш номера на самото табло,но при мен се получи следното:
смених го със на 2.0GTI до 240 номерата съвпадат но километража точно като при тебе ми показваше със 20км отгоре и решението беше да го закарам на един авер който се занимажа със електроника незнам точно какво бара и какво рови но ми го настрои точно.
смених го със на 2.0GTI до 240 номерата съвпадат но километража точно като при тебе ми показваше със 20км отгоре и решението беше да го закарам на един авер който се занимажа със електроника незнам точно какво бара и какво рови но ми го настрои точно.

При положение че е настроено да отчита за 240 а ти му слагаш табло настроено за 260
Не те разбрах? Моето табло е от 20-220 а аз му слагам 20-240 къде го видя това 260.
Между другото се сложих старото табло и то вече отчита с 20 км отгоре.Колата да е станала по-бърза не знам.Може нещо стрелките да съм разместил защото ги сменях.Дали има такава вероятност и как мога да ги оправя.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
m4s73r написа:нормално да ти отчита 20км отгоре.При положение че е настроено да отчита за 240 а ти му слагаш табло настроено за 260 е нормално .... аз имам B3 1.8mi прецакахами се двата километража дневния и главния зъбците ми се изрониха и трябваше да сменям 3 табла за да намеря точно като за моя и да му работи всичко точно.Колега от по горе правилно ти е казал да гледаш номера на самото табло,но при мен се получи следното:
Това колега не е вярно.Аз като си сложих табло до 260км от Г60 с борд и т.н да не да ми отчита с 20км повече и то на 1.8ми

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Denzi написа:Не те разбрах? Моето табло е от 20-220 а аз му слагам 20-240 къде го видя това 260.
Между другото се сложих старото табло и то вече отчита с 20 км отгоре.Колата да е станала по-бърза не знам.Може нещо стрелките да съм разместил защото ги сменях.Дали има такава вероятност и как мога да ги оправя.
На циферблата на скоростомера има белег малко преди ограничителя. Слагаш там стрелката и после я повдигаш леко да мине над ограничителя. И вече трябва да отчита правилно

Колега ако можеш да ми помогнеш със снимков материал ще съм ти много благодарен.И още нещо видях в една тема че си направил ел.часовника да свети на обратно (цифрите вместо да са черни са зелени примерно а дисплея черен)как си залепил лентичката на дисплея.Мерси предварително!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Нямам снимки. Ако искаш потърси в темата за осветлението мисля че имаше. А за часовника - фолиото което е залепено отпред на дисплея се обръща. Аз не съм го лепил с нищо 

- popas
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. При мен номера с обръщането на фолиото не се получи! В началото беше перфектно НО после (доиде зима започнах да си пускам парното) фолиото се надигна и сега не показва нищо
Ако някой е имал подобен проблем и го е решл по някакъв начин нека сподели.

- jabre
- Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
- Двигател: AAZ 1992
При мен пише VDO 920 двигател е 1.9 тди 55 kw, табо е од 20-220 и не ми работят часовник и стрелка за дизел, а лампа за температура си свети... искам да сменим табло са други модел ама кои да искам? Сас скоростомер и дисплея ми трябва.
Ако някой има таблото и намира се в Софиа нека ми прати приватна порука. Мерси

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
jabre написа:При мен пише VDO 920 двигател е 1.9 тди 55 kw, табо е од 20-220 и не ми работят часовник и стрелка за дизел, а лампа за температура си свети... искам да сменим табло са други модел ама кои да искам? Сас скоростомер и дисплея ми трябва.
За неразбиращите сръбски език - Ако имате такова табло, пратете му лично съобщение.