Палец на делкото и токоразпределителна капачка!

Техническа и сервизна информация за Passat
psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 09 авг 2006 13:11

Хм. Качествените капачки (напр. БЕРУ) вървят с "презерватива" отгоре в комплект. Да не си взел нещо ментеливо?
Свещите явно са ти заминали и то яко щом чак се е заострил електрода (той първо става триъгълен, после се заостря), сменяй ги и тях. Вероятно смяната ще има много добър ефект. Имай предвид че при свещите бъка от ментета.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

оригинал итали

Мнениеот K22 » Сря 09 авг 2006 13:44

капачката е италианска-14лева. Свещите НГК по 9лева -мисля че няма японски ментета.Ефекта от смяната ще видя в събота на извънградско- на Гривишкият баир.

Потребителски аватар
passi1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passi1 » Пон 14 авг 2006 9:36

Здравейте, отново колеги. Аз си реших проблема, като смених капачката и палеца с нови. Сложих си Bosch
комплекта палец и капачка струва 35 лева, трябва да кажа, че и преди колата си въвеше, но сега е значително по-добре. Нямате си представа какъв ряз има като натисна рязко газта за разлика от преди!!!
Имам един малко отнесен вапрос. Сега тази тема трябва да се заключи!
Как се прави тава, защото до сега не съм го правил? Аз ли трябва да заключа темата, или някой от батковците дето администрират форума?

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

опит

Мнениеот K22 » Пон 14 авг 2006 10:17

Може да съм скучен за големите специалисти, но и при мен ефектът от смяна на свещи и делко се оказа положителен.Колата стана доста пъргава и си ускорява добре на всички скорости.
Пиша за да не давате като мен пари за стенд, преди да сте си проверили свещите и делкото когато колата ви започне нещо да издиша!!!

Върни се в “Passat”