Нова придобивка - Passat 5 .Първи стъпки и въпроси
-
ltolev
- Автомобил: VW Multivan T5
- Двигател: AXE 2005
Re: Нова придобивка - Passat 5 .Първи стъпки и въпроси
Колега, така както го обясняваш това копче, според мен е за изключване на обемните датчици в колата....например ако оставиш дете в колата и решиш да я заключиш.
-
vwpassator
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите от 2 дена имам Пассат 1.9 тди 116 кс сега смених масло и искам да попитам дали цената за която сам го сменил е добра или сам се прецакал,Начи за Масло и маслен филтър горивен и въздушен 98 лева .
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си, но е хубаво да му смениш ремъците и водната помпа.
@nistel_87
Има тема във форума как се рестартира това с подсещането за маслото. Иначе става и с подходящ софт.
п.п. Мисля, че може да пищи и за сензор на накладките, но тогава влиза в авариен режим.
@nistel_87
Има тема във форума как се рестартира това с подсещането за маслото. Иначе става и с подходящ софт.
п.п. Мисля, че може да пищи и за сензор на накладките, но тогава влиза в авариен режим.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
vwpassator написа:Здравеите от 2 дена имам Пассат 1.9 тди 116 кс сега смених масло и искам да попитам дали цената за която сам го сменил е добра или сам се прецакал,Начи за Масло и маслен филтър горивен и въздушен 98 лева .
Аз пък не знам защо, но си мисля че напротив, не си сипал нужното масло за помпа дюза, много евтино ми се струва