Уплътняване на прозорци на Б4
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Уплътняване на прозорци на Б4
Щом го чуваш там,прегледай стъклото!Не мога да свикна с тая лоша шумоизолация и това е!Чувам вятъра,гумите,мотора.Ше почна да карам със шлемофон,като кемаф.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Днес ходих при бате Тони,работи в Монтана човека.Покара ми колата,ми те това е,тоя модел толку си могат!Мога,вика да ти зема 50 лв. за ново гърне,ама нема смисъл.Евала на такива хора!Така ше си я карам.Копчето на 30 и удрииииии
Колеги, от предното стъкло ми прокапва воза като я мия с водоструйка, а и шуми в движение ... дайте акъл как да го уплътня, слагах черен силикон под уплътнението, но нищо ....
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Мини го цялото, защото може да е навсякъде теча.
А и ако искаш за най сигурно питай в някой сервиз за стъкла колко ще вземат да го направят. Все ми се струва, че няма да е повече от 10-20лв. Сам бая ще си поиграеш и ще строшиш камара нерви.
А и ако искаш за най сигурно питай в някой сервиз за стъкла колко ще вземат да го направят. Все ми се струва, че няма да е повече от 10-20лв. Сам бая ще си поиграеш и ще строшиш камара нерви.
Гергин написа:Мини го цялото, защото може да е навсякъде теча.
Прав си колега, а и няма да стане като хората