Шум при ускоряване на ляв завой

Техническа и сервизна информация за Passat
K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Re: Шум при ускоряване на ляв завой

Мнениеот K » Чет 14 апр 2011 18:36

krraynov написа:
Cheater написа:Колеги,при ляв завой на ускоряване имам странен шум като мелене на камъни.На свободна го нямa,на десен също го няма.
Тва ще речеш че аз съм го написал... абсолютно същото е и при мен!

Някой да каже какво каре/марка да си поръчам че за Пасат Б5.5 AVF ми извикаха външно каре - оригинално за 380лв :bowdown :roll:

В автоплюс има като почнеш от 80лв до 170лв, ама 'не съм в час', за това поне някой с повече опит да каже каква марка външно каре да търся?

:!: :?: Интересно обаче... все чета тук за ляво външно каре. И моето е ляво (шьофьорското разбирам) външно за смяна..

Аз сменях дясно. Човека, който го сменя има също Пасат 5 и бил сменял какви ли не, докато не открил най-доброто. Марката беше Ruvel или нещо такова. В Ауто плюс цената беше нещо от рода на 80лв. Минах над 3000км откакто го смених и нямам оплаквания засега.

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Съб 16 апр 2011 5:56

И аз май имам някакъв проблем с тия карета!Колата е Пасат 5,5 AVF мотор.Поръах си карета от Ебей и се каня тези дни да ги сменя.Не знам каква марка са,пише само че са германски.Излязоха ми около 18€ бройката + 20 за доставка.Дойдоха за 3 дни,дори още преди да ми изтеглят парите от сметката.Не мога да кажа дали са с добро качество,но каквото и да е надявам се да ме изкарат по-дълго време.

Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

Мнениеот krraynov » Съб 16 апр 2011 7:28

soto73 написа:И аз май имам някакъв проблем с тия карета!Колата е Пасат 5,5 AVF мотор.Поръах си карета от Ебей и се каня тези дни да ги сменя.Не знам каква марка са,пише само че са германски.Излязоха ми около 18€ бройката + 20 за доставка.Дойдоха за 3 дни,дори още преди да ми изтеглят парите от сметката.Не мога да кажа дали са с добро качество,но каквото и да е надявам се да ме изкарат по-дълго време.

Не пише ли на кутиите им нещо - марка или каквото и да е?
Какъв е точно номера им за поръчка, дай линк, ако има

Потребителски аватар
lachezzar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lachezzar » Съб 16 апр 2011 14:42

Ако трака на завои и при бавен ход много вероятно е да е каре, ако не мислиш да го сменяш скоро при тръгване завивай по-внимателно да не те остави колата някъде, аз имах същия проблем, майстора взе около 80 за работата, за карето вече не си спомням, може би около 120 лева да е било, успех :wink:

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Нед 17 апр 2011 0:46

krraynov написа:
soto73 написа:И аз май имам някакъв проблем с тия карета!Колата е Пасат 5,5 AVF мотор.Поръах си карета от Ебей и се каня тези дни да ги сменя.Не знам каква марка са,пише само че са германски.Излязоха ми около 18€ бройката + 20 за доставка.Дойдоха за 3 дни,дори още преди да ми изтеглят парите от сметката.Не мога да кажа дали са с добро качество,но каквото и да е надявам се да ме изкарат по-дълго време.

На кутията пише нещо от рода на ЕCD Germany!Не знам що за марка е.Пише че са немски.Ето линк на който можеш да намериш кои карета ти трябват.Преди да поръчаш виж дали се извършва доставка до БГ. http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/i.htm ... m270.l1313
Аз моите ги взех от този купувач- http://cgi.ebay.de/Gelenk-Satz-Antriebs ... 2c512c4a61
За него гарантирам че е коректен.

Последна промяна от soto73 на Пон 18 апр 2011 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

Мнениеот krraynov » Пон 18 апр 2011 14:01

soto73 написа:
krraynov написа:

На кутията пише нещо от рода на OCD Germany!Не знам що за марка е.Пише че са немски.Ето линк на който можеш да намериш кои карета ти трябват.Преди да поръчаш виж дали се извършва доставка до БГ. http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/i.htm ... m270.l1313
Аз моите ги взех от този купувач- http://cgi.ebay.de/Gelenk-Satz-Antriebs ... 2c512c4a61
За него гарантирам че е коректен.

Мерси за линковете!
При мен нещата се развиха по-бързо отколкото очаквах. Карето беше вече със скъсан маншон, отидох в един сервиз тук в града и го смениха с MERGEL.

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Нед 14 авг 2011 19:03

аз карам пасат б5 98ма година, дизел. и от скоро забелязвам като карам по- бавно, примерно на първа и като врътна волана и се чува едно потракване.... и нещо ме притеснява :cry:

Върни се в “Passat”