Смяна на предни спирачни дискове и накладки - кога ???

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на предни спирачни дискове и накладки - кога ???

Мнениеот Danny boy » Пон 07 мар 2011 18:48

76presley написа:Някой може ли да ми каже какви спирачни дискове и накладки се вграждат първично в Пасат Б5 1998г.?
Или поне да ме насочите къде мога да проверя?

Зависи коя година,когато е произведена колата кой производител на дискове и накладки е предложил най-ниска цена срещу сравнително добро качество на продукта.Може да е всеки от големите.Обикновенно е Текстар,Лукас и...представа си нмам още кой.Ако държиш да имаш логото на VW на накладките и дисковете си се престраши да попиташ официалния вносител ХААС в Пловдив до Алати,само няма се плашиш от цената която ще ти обявят :horror: :horror: :horror: :bishop mhihi

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пон 07 мар 2011 21:33

Danny boy написа:
76presley написа:Някой може ли да ми каже какви спирачни дискове и накладки се вграждат първично в Пасат Б5 1998г.?

Зависи коя година,когато е произведена колата кой производител на дискове и накладки е предложил най-ниска цена срещу сравнително добро качество на продукта.Може да е всеки от големите.Обикновенно е Текстар,Лукас и...представа си нмам още кой.Ако държиш да имаш логото на VW на накладките и дисковете си се престраши да попиташ официалния вносител ХААС в Пловдив до Алати,само няма се плашиш от цената която ще ти обявят :horror: :horror: :horror: :bishop mhihi

Малка корекция! :lol:
Вносителят е малко по-надолу и се казва "Порше БГ", а ХААС са само дилъри. По-добре провери в Порше.

76presley
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 76presley » Вто 08 мар 2011 18:03

Ще гледам да ида дотам да проверя!
Няма да им обръщам внимание на цената scare
Просто ще се информирам за производителя! И ще си взема такива, но не оттам!
Има достатъчно колеги, които ги предлагат на добри цени и то внос от Германия, т.е. не менте :beer

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 10 мар 2011 23:27

vpetrovbg написа:
Danny boy написа:

Малка корекция! :lol:
Вносителят е малко по-надолу и се казва "Порше БГ", а ХААС са само дилъри. По-добре провери в Порше.

Цените са едно към едно и в Хаас и Порше. Проверено от първа ръка.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 11 мар 2011 8:27

nedialko_vento написа:Цените са едно към едно и в Хаас и Порше. Проверено от първа ръка.

Вярно.
Но в Порше, за разлика от другото място, не се налага на няколко пъти да кажеш, че не, не е тази резервната част, която ти трябва!...
... и то след като си съобщил типа купе, година производство и код на мотора... :banghead:
Ставаше дума за елементарен температурен датчик за инжекциона :No

Потребителски аватар
kimb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimb » Съб 12 мар 2011 19:23

колеги а за б5 1,8 125 коня горе долу прилични накладки и предни дискове колко пари ще са ?

Потребителски аватар
itcaka78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itcaka78 » Пон 10 окт 2011 17:57

kimb написа:колеги а за б5 1,8 125 коня горе долу прилични накладки и предни дискове колко пари ще са ?

Колега, мисля че около 450-500 лв ще ти стигнат. :да:
За предни и задни к-т дискове + накладки.

Върни се в “Passat”