До автора на темата: вервай ми бях в абсолютно същата дилема като теб. Дали А4 или Пасат. Като настоявах Пасата да е седан.
В течение на времето А4 отпадна като вариант, логично заради по-голямата му цена. Е, имаше и на цената на Пасатите, но някакси не ми се рискуваше.
След още известно време започнах да заглеждам и комбитата. В началото не ги харесвах и твърдо държах на седан. Но като предложения са по-малко на пазара и трудно се намират читави, а и цената им е по-висока от комбитата. Набелязах няколко бройки и все ги изпусках в последния момент.
Един ден загледах едно комби, хареса ми доста и след известно време го бях взел от частно лице със сервизна история във VW. Преглътнах, че не е седан и в началото ми беше трудно докато свикна с габаритите, наистина е голяма кола. Но след последното ми пътуване из Европа тотално се вклюбих изобщо в комбитата. Толкова неща побра тази кола, че и приятели не можаха да повярват.
Ще ти дам съвет: вземи си автоматик. Това ми беше грешката, че не заложих на автомата, щото харчел повече. Ако пък ти изпадне и 4x4 ще е супер, но там вероятно и цената ще е по-висока.
Успех с търсенето и бъди търпелив. Моята я търсих половин година