Малко със закъснение, но да ви кажа какво стана при мен.
Обадих се на сервиза и им казах, че преди 6 месеца са ми боядисвали багажника и явно не са ми залепили добре емблемата и съм си изгубил 1 буква. Като шефа им се сети кой съм и ми каза да отида там и ще ми я оправят.
Аз му казах, ок, ще си купя буквата и ще дойда, а той - не, няма да купуваш нищо, ние тук имаме някакви, ще видим дали имаме същата, а ако не ние ще поръчаме и ти няма да плащаш нищо ... А

, да не повярва човек, много добро отношение. И така и стана, отидох там, нямаха буквата и ми поръчаха такава и след седмица ми се обадиха, че е дошла и ми я залепиха. Тя си вървеше май с двойно залепваща лепенка. Сега I-то е една идея издадено, но ако не го загледаш отгоре, няма проблем.
За проблема с разклатените други букви ми казаха, че използвали специално лепило за прясна боя, което да не я разяждало, но явно не е много добро, защото имах още няколко букви, които се клатеха и ги пре-залепиха. Адски лесно се отлепяха

И после лепилото изглеждаше като изпръхнало. За новото лепене използваха някакво лепило за емблеми точно - от лист хартия - лепят буквата върху него и после на колата ми. За сега изглежда доста добре и стабилно, но все пак са на няколко седмици.
За съжаление и motion буквите са ми се разклатили

Казаха ми, че нищо им нямало и по-добре да си ги оставя така, но след автомивка, като ги натисна и цвърчи малко вода иззад тях... Дано не ги изгубя скоро. Или някой ден може да се хвана сам да си ги презалепа. Въпреки, че те си имаха някаква формичка, с която стават по-точни разстоянията на буквите и реда им... Ще видим лятото някои ден като съм отпуска, ще си поцъкам по колицата.
Благодаря и за различните мнения на другите колеги!