Въпрос за седан
- siko2
- Автомобил: VW Passat B5 1997
- Двигател: ADR
Re: Въпрос за седан
Здравейте. Благодаря за мненията! Намерихме една но с проблем при стъклата. Човека от автокъщата каза че ще ми достави конфорт модул до седмица, като ще го запише това в договора!Като задържи ключа в положение заключено стъклата се вдигат сами и следователно обратното се свалят сами.Което ще рече че машинките и централното си работят без проблеми. Но от вътре не може да се вдигат, свалят, местят огледалата и плафоните не работят! Въпросният модул ли командва всичките тези неща, и може ли нещо да ме пуска на пързалката търговеца?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега, въпросния комфорт модул командва тези неща, които си изброил.Той се намира под мокета на шофьорското место и най-често си заминава от намокряне. Така че като сложите новия задължително трябва да се види да няма теч отпред при стъклтото, за да не се скапе и новия модул. На Пасат Б5 мокренето под мокета отпред им е слабо место, най-често се получава от запушване на двете тапи за изтичане на водата от моторния отсек.
- siko2
- Автомобил: VW Passat B5 1997
- Двигател: ADR
Добре! Мерси колега. Имам последен въпрос.Оказа се че колата може да се отключва с ключа само от пасажерската врата! Там ми казаха че това било умишлено направено с цел при обир от към шофьорската врата да не могат да отворят колата. Така ли е и при вашите коли? Продавача каза че при желание от моя страна може да направи така че да се отваря и от двете врати.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не че нещо, ама така, както го описваш, ми се струва, че тоя продавач иска да я продаде на всяка цена. Огледайте я хубаво да не се окаже някоя лимонка със скрити дефекти я по мотор, я по скорости... 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Абе що си мисля че на В5 няма патрон на дясната врата? Да не се окаже че е била със волан дет не му е мястото и да е правена неуспешна трансплантация към ляв 
Как така отвън ше работи а отвътре не? Нито плафони нито стъкла от шофьорската врата "Има нещо гнило в Дания" е казал поетът.

Как така отвън ше работи а отвътре не? Нито плафони нито стъкла от шофьорската врата "Има нещо гнило в Дания" е казал поетът.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На моя Б5 има патрон и на двете предни врати и централното работи и на двете ключалки!
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
И на двете предни врати има патрони и се отключва и заключва чрез тях, както и от багажника.
-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Абе що си мисля че на В5 няма патрон на дясната врата? Да не се окаже че е била със волан дет не му е мястото и да е правена неуспешна трансплантация към ляв
В този ред на мисли-я провери пластмасовата(вид мушама)степенка за краката,под педалите,дето е зашита за мокета-има ли я,от коя страна е,евентуално ако е отляво как е зашита????
Иначе за патрона и отключването -сапунисва те

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, защо си решил, че точно това е колата за тебе, дай някакви снимки и информация, параметри, цена да видим дали толкова си заслужама тая кола, че да я взимаш с проблеми още от началото.Иначе по въпроса и от двете предни врати би трябвало да може да се заключва и отключва, ако всичко си е в стоков вариант.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
По-скоро джамбазинът е решил, че това е неговият шанс да си продаде...колата
Най-добре наистина поне дай някакви снимки и цена да видим защо, аджеба, си я харесал толкоз тая кола
С такива забележки ме навежда на мисълта, че или ти я дава много тънко или просто изглежда страшно запазена (замазана
)

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Има, има...siko2 написа:Въпроса ми е следният каква е разликата между седана и стреч лимузината?Ако въобще има такава де....

Мятай се на една такава и няма да сбъркаш!