[quote="radotom"]Здравей!
Ремонтен комплект на SKF-26 лв. Но колега от форума каза, че от 3-4 години не се произвеждат под тази марка, така, че тези, които ще намеирш са стояли по складовете. Поне моя случай явно беше така.
Иначе си включват греста, нов шплент и капачка отвън. Семеринг quote]
Kolега ставаше въпрос за лагери FAG
Лагери на задните гуми!
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
то4но за това говорех ,за ка4еството на многото "ментета",а на по неизвестните- ментета не се силят да правят;и оттам нататък е дали си улу4ил добра партидаpassi1 написа:vladtod написа:Аз съм патил и споделям, усещал ли си тръпката ,че евтиното излиза по-скъпо ? Аз съм я усещал !усещал съм я и аз предпочитам нещо по-добро макар и за малко повече пари, но лошото е че в България никога няма гаранция, че скъпото е много по-качествено!
За NSK пише ,че са вторият по големина в света производител на лагери.Навсякъде по света изделията на NSK се произвеждат в съответствие с най-високите стандарти, установени от регионални и международни комитети по качество, като ISO, DIN, JIS, ABEC, ABMA, ANSI
Определено Важат,но кой да ти каже.За напред ще знаем
някой беше казал ,че тимкен и томсън са боклуци.
niviat написа:Мой познат е сменял тези лагери и е запазил кутийките от лагерите.
Давам ти сериите на лагерите (това което пише на кутийките):
- Вътрешен (големият ) 518772А
-Външен (малкият ) KLM11749.LM11710
Колега това са серии на стандартни лагери които можеш да си ги купиш от магазин за лагери.Мисля че ще те излезе по-тънко като цена.
Това са лагери FAG. Означението на SNR е
-Вътрешен (големият ) L 45449/410
-Външен (малкият ) LM11749/710
Колкото до производител аз залагам твърдо на INA
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L