[quote="dancing_niki"]ABS контролера на този модел с такъв двигател се диагностицира, но предполагам зависи от диагностичния софтуер. Поне на баща ми на Б4-ката няма проблеми. Делкото... компютъра на този тип двигатели сам си мести центровката както му е удобно, така че по-добре си го върни в оригиналното положение или при vaskoto1 и той знае какво да направи.[/quo
Е точно vaskoto1 я прави.
Центровка без Ваг Ком има ли начин?
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Центровка без Ваг Ком има ли начин?
rudoni написа:bachest,дале аз не попадам на програма и кабели , но двигатели с код АММ и АВS ги чета с друга програма!може ти да си успял !?браво!!!че защо не споделиш програмата си с нас?
Ловя бас на 1000 лв, че в Заводи на фв, никога не е излизал двигател с код на мотора АММ, дори и по времето на втората световна война, когато е произвеждана военна техника, говоря за двигатели произведени до 1996 година.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Е добре де,сбъркал е кода!
П.П ААМ трябва да е!

П.П ААМ трябва да е!

сбъркал съм с бутона ! неволно!и днес диагностирах един такъв Голф от 1992г 3 серия!е па пак неможах да го видя с програмите с които го вшждате вие!моля,дайте да опитам и аз тези програми за четене на живи данни на ААм и АБС моторите!не знам как ги четете тези стари 35 пинови мотори?аз 45 пиновите също ги чета!споделете опит моля!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е, ти голям куцузлия ще излезеш с тая диагностика. Най-вероятно проблема не е в VAG-COM софтуера, който ползваш, а в самия кабел.