проблем радиото шуми

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ilianradev
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем радиото шуми

Мнениеот ilianradev » Нед 21 авг 2011 8:37

сомо радиото

Потребителски аватар
zazolin4o
Автомобил: Golf 3
Двигател: AAM 1993

Мнениеот zazolin4o » Нед 21 авг 2011 8:42

виж за отечки някъде както каза колегата слаба връзка най-вероятно е от това :) виж дали си натиснал някои кабел при монтажа някаде ;) дано да сам помогнал :0

Потребителски аватар
brad4edat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот brad4edat » Нед 21 авг 2011 19:59

Пичове, щом шуми самото радио, бъдете сигурни че вероятността за слаба връзка и тем подобни е под 5-10%!!!!
Аз залагам че JVC то си е съвсем наред, особено ако проблема е започнал веднага след монтажа на ксеноните.

Тези ксенони колега или изобщо нямат никаква екранация на силовите си вериги, или е претупана и не върши работа. Излъчват някакви електромагнитни смущения в спектъра ( че и в други спектри) на който са и FM станциите и радиото ги прихваща и наслагва към сигнала. Бъди сигурен че като си пуснеш ксеноните, бавно и сигурно се опичаш като пиле на грил :?

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Сря 07 мар 2012 19:07

Добър вечер!Молба-въпрос.Тея дни вадих СД-то да търся кабел за антенния усилвател,как да е не го намерих.Но от 5-6 дена става нещо странно.Бас тубата взе странно да думка,на намалено до 0 волуме си тупка доволно.Изключих я,и тогава чух как вие СД-то с оборотите на мотора.Почти като турбо,ама аз ноне не знам на АБС мотора да има :screwy Тая вечер го извадих да видя кво става,като размърдам минуса трополи баса доволно.Превързах го наново и 1 идея по-добре,но виенето остана.Имам ксенон,но за 1,5 години не съм имал такъв проблем.Пропуснах,забелязах,че като дам контакт,или пусна фарове пак се явява онова тупане.Един вид като се включи,изключи нещо се явява проблема.И най-странното е,че не е постоянно,а явно проблема има собствено мнение.Та ако може некой спец да даде насока......... :beer

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 07 мар 2012 21:27

Алтернатор проверявал ли си? На мен ми виеше от износен ротор

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Чет 08 мар 2012 19:20

Алтернатора е ОК.В събота ще прегледам всички връзки към говорители,туби,усилватели.Лошото е,че светна и АБС-а.След диагнозата пича рече некъв клапан,смукателен май.Та да ходим по моргите да търся това дето е под задната седалка и да пробвам.Ако некой може да даде акъл и по 2 проблема да пише смело в тая тема.
Та към днешна дата.АБС-а угасна сам,качихме я на ВАГ Ком и даде същата грешка.Но радиото спря да шуми,вие,пищи.Дали некви паразитни токове от лампата за АБС-а не го шашавят?

Върни се в “Passat”