висок разход?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Едва ли е от термостата само.
Аз съм с постоянно отворен термостат (тия дни ще го сменям) и разхода ми при извънградско е около 8/100 газ (даже по-малко), а градско - 11-11,5/100. Тия дни го засичах на два пъти. Карам всеки ден около час и половина градско. Отвреме на време в задръстванията температурана стига 90 градуса и перката се включва.
На извънградско е абсурд да кача 70 градуса на таблото. Стрелката стои постоянно най-долу в белия сектор.
(Passat 91, 1.8, ABS)
Аз съм с постоянно отворен термостат (тия дни ще го сменям) и разхода ми при извънградско е около 8/100 газ (даже по-малко), а градско - 11-11,5/100. Тия дни го засичах на два пъти. Карам всеки ден около час и половина градско. Отвреме на време в задръстванията температурана стига 90 градуса и перката се включва.
На извънградско е абсурд да кача 70 градуса на таблото. Стрелката стои постоянно най-долу в белия сектор.
(Passat 91, 1.8, ABS)
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Ако не вярваш на мене питай vasseto той да ти каже какви рекорди е поставял. Но мойта кукла дава също 7-7.5 извънградско газ(зависи колко е натоварена). Кой я е настройвал незнам защото така я купих.Да доутчня газовата уредба е lovato А колегата dipet може примерно да смени газ станцията. Да пробва с тези на Petrol аз от там зареждам.(без реклама
)

Последна промяна от drago_tr на Съб 04 ное 2006 9:58, променено общо 4 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не че не вярвам просто казвам, че явно кракът ми е по-тежък ли незнам ама под 11 не съм свалял градско, като се има наизпредвид че съм в Бургас, задръстванията там са по-малко от София.
Моя изпрарител също е Ловато и колкото и да намалям тройника такъв добър резултат не мога да постигна.
Извънградско гори 8 някъде.
Моя изпрарител също е Ловато и колкото и да намалям тройника такъв добър резултат не мога да постигна.
Извънградско гори 8 някъде.