Питане за зумер на Пасат
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ееее
гледай сега как ме прецакахте ! моя е GL , ама винаги съм смятал, че тази перверзийка е за по младите коли
Даже и пискалка си купих, поправих и сега се канех да поцепя бутона на вратата и хоп - вие с тази новина че би трябвало да ми се намира такова... Я някои да каже какво измерва на гнездото на "реле 9" та да видя свързано ли ми е ..... ако някои го е правил това де 
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
4е няма нужда те да го правят иначе и аз съм слагал оргинален зумер ама кат нема жици ядец Twisted Evil
Колега много ти е отлежала колата бе ! затова нямаш ! я гледай ние тука с новите какво става...
сега сериозно: при тебе може и да няма, ама наистина годината има значение - може да сазапочнали да ги слагат стандартно през 92 ра
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
juve написа:.... може да сазапочнали да ги слагат стандартно през 92 раей затова питам, защото от 92 ра явно имат въпроса е кои имат CL , GL или дявол знае кои .....
Ъ-ъъъъ..
Регистрация-02.'92, обаче по ВИН е произведена '91 мойта. Че даже мотора ми излезе, че е '90-а. CL е, ама си има зумер.
Освен да има значение за къде е, че моята е докарана от Австрия...

- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
aron1 написа:момчета гнездо има ,но е празно в смисал няма кабели, един вид като резервно е или просто са решили 4е няма нужда те да го правят иначе и аз съм слагал оргинален зумер ама кат нема жици ядец
Кви кабели търсиш
Huse написа:позиция на релето 9
номер на релето 36
при мойта кола
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=19214&start=60
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Huse написа:Huse написа:позиция на релето 9
номер на релето 36
при мойта кола
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=19214&start=60
Явно на Голфа и Пасата таблата с предпазители и релета са еднакви!
Може в магазина върху релето да не написана цифрата 36 ако не е оригинално, важното е да влезе в гнездото и да пищи
Гнездото е вдясно от релето за чистачките 99.
Ако някой има схема точно на това табло моля да я публикува.
Схемата дадена в полезни връзки не е същата-номерата изписани върху релетата се различават
kaloyan22 написа:Оооо, много е сложно но понеже си от форума ми плати само командировъчни и ще ти го поставя.Номера може да е различен-отиваш до магазина и ако има го пробваш
Пич, аз съм от Плевен и ще си платя труда / стига да предложиш разумна оферта /. Ние сме двама кандидати с Пасатор Арива ми 93 и с Пасатор 89 ми. Кажи само колко ще струва с твои релета и с труда и къде да те намерим, също и кога.