Мисля да вземам кола от Германия, няколко въпроса за пасата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Мисля да вземам кола от Германия, няколко въпроса за пасата

Мнениеот Чудомир » Пет 16 дек 2011 0:51

Темата е многократно обсъждана - потърсете с търсачката. Този трик го има от има няма 3-4 години (а може и да са повече)

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 16 дек 2011 1:14

А и тоя пасат е стабилно отвян отпред,толкова некадърно му е сглобена бронята...а и хайлайн без халогени :screwy

Аз преди 3-4 години като започнах да си търся пасат,на 5-6 ей такива попаднах и не можах да им разбера играта,с каква цел искат да видят разписката,като не могат да ги изтеглят тия пари ? Като ми пишат,че искат бележка,че парите са пратени,директно на български си ги псувах и прекратявах кореспонденцията.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пет 16 дек 2011 13:53

Ако някой знае все пак да каже наистина с каква цел искат да видят разписка? И въобще каква е далаверата в тея измами?

Потребителски аватар
Ma7r1x
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ma7r1x » Пет 16 дек 2011 19:38

Така е всеки който е тук да внимава,с тези обеви!Просто не се спирайте на тези който цените им са много ниски и километрите абе колата кажи речи да е на полвин цена все едно.От мен един акъл който иска да си купува кола от тук първо да обиколи една две автокъщи тук за да види цената на определената кола,1-2 са достатъчни за да си направите сметката след това изваждате -1000 -1500 евра от цената (зависи от колата ако е до 5000 евро ви давам пример поне при мен така беше,ако е до 10 000 - 2000 -2500 и тн.)ама ако е на полвин и колата всичко да и е наред без забележки нема шанс! :не: ,и задължително им задавайте некой въпрос по имейл,защото тогава от сайта провереват какво става и обявата ако е измама я премахват след 1час максимум!И като ви отговорат на английски да знаете за какво става на въпрос :mrgreen:!Аз колко настоявах и се дъпах,и им викам -Аз ако немам пари нема да търса кола!Но те настояваха за трансфер че трансфер,бех на косъм да изгоря с 2500евро,последния момент се отказах в банката след като видех бланката :wink:!И след 10 дена намерих една друга (Golf IV 1.9 TDI AHF 1998 HIGHLINE 178 000km)за 3200 евро всичко беше 6+ обадих му се на човека разбрахме се,видехме се, видех и колата намерих неколко забележки смъкнах цената на 2800 и я купих. love.vw

Могат да се изтеглят има един 10 цифрен код който с него,и с личната карта уш на човека на когото са изпратени парите,но тез са си иба.. вързанките прават всекакви документи на мен даже ми изпратиха копие на холландски паспорт за да ми докажат че уш не са били измамници след като ги нахраних,че в документа не се вижда подписа им и че нема касов бон за преведени пари и печат!И както виждате на техния документ горе в десно кода не са го скрили за да не го скриете и вие ;),как ще ги изтеглят ли еми много лесно,който и да е немец ако ще да е най пропадналия кола втора ръка нема да си купи!И кой остават гастърбайтерите от други страни,така и ти като им изпратиш документа имат и кода и имената,след това един фалшив пасрорт неква измислена снимка кой те познава кво представлеваш след като имат имената и егн-то ти.. отиват в банката и казват за този човек требва да има преведени пари,че катастрофира или нещо лошо му се случило че от незнам си колко време живеете заедно в една квартира и неразбира много добре немски език ако може да ми дадете парите ето му паспорта или личната карта ето ви и кода ее кво става след туй?

Върни се в “Passat”