Намиране на лостче за мигачи, дълги и темпомат за Б5.5?

Техническа и сервизна информация за Passat
ecm
Автомобил:
Двигател:

Re: Намиране на лостче за мигачи, дълги и темпомат за Б5.5?

Мнениеот ecm » Пет 24 фев 2012 18:57

Пуснах да върви по експертна оценка, тъй като така или иначе съм на 4 вноски и едва наскоро внесох първата, та пари няма да видя сега - т.е. може да взема към 150 лв., ама ако си внеса останалите 3 вноски на обща стойност 690 лв. Е, ще почакат да ги внеса.. Най-вероятно няма да внасям втората, а ще сменя застрахователя, щото тия от БулИнс се държаха много нагло.. Майната му - така или иначе ще ги извадя парите за стъклото и ръчката, та няма и да ги дочакам да ми ги приспадат от последната вноска.. Просто ще отида при компания с нормално, а не мутренско отношение към клиентите си..

П.П. За лостчето избрах единия от вариантите, предложени от dlug - благодаря за което! :beer За стъклото се чудя все още, може пък да купя Pilkington от Кобра и да ида при моя майстор, или пък да рискувам те да ми го монтират, ако се съгласят да дойдат на място, та да не ме мотаят, а и да гледам к'во правят..

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пет 24 фев 2012 19:40

идват на място и после ако има нещо идват и го дооправят без пари

Golf_1,9tdi_AFN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf_1,9tdi_AFN » Съб 10 мар 2012 22:53

ecm написа:Миналата седмица за пръв път ми разбиха колата - резултат - счупено стъкло на шофьорската врата и счупено лостче за мигачи, дълги светлини, темпомат и т.н. БулИнс отказват да покрият оригинални части на 100%, щото уж трябвало да платя още 25% застрахователна премия за тая опция, и търся частите "втора ръка". Стъкло май намерих, но дилемата е относно лостчето - има някакво от Б4 и продавачът твърди, че на Б5.5 ще стане, но аз съм скептично настроен, тъй като имам един приятел с Туран от същата година като моя Пасат (2005) и на него темпоматът май му се настройва по-различно от при мен.. Чудя се дали и двигателят има значение? Моят е 2.0 ТДИ, с код BGW..

Колега, търся лостче с темпомат за Голф 3, 1,9tdi, AFN. Доколкото знам лостчето на Б4 става за голфа ми. Моля ако твоя човек още го продава (и ако не си го взел ти), нека ми пише на лс или на мейл: nikolaev_pr@mail.bg Моя голф е фабрично с темпомат, но нещо лостчето дава проблеми с превключване на къси-дълги и мигачи (понякога не прави хубав контакт при активиран мигач и иска повторно натискане на лостчето) и търся да го сменя. Мерси предварително. Николай

Върни се в “Passat”