Климатик или Климатроник

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 12 яну 2007 14:45

:офф
kaloyan22 написа:Гроздето е зелено... :lol:Сигурно си млад и не ти се схваща врата на отворен прозорец

Хавлиена кърпа около връта и няма проблем :wink:

Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Мнениеот KGL » Пет 12 яну 2007 15:31

Danny boy написа:абе ти да няма да живееш в тази кола , а в къщи климатик имаш ли??
отвори прозореца да влиза свеж въздух,само излишни разходи,зор при изпреварване и .... по-голям разход на гориво са цената на комфорта

С фабрично вградените климатици и климатроници няма такива проблеми. Не се изказвай неподготвен :screwy

Потребителски аватар
Jako_ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jako_ludiq » Пет 12 яну 2007 20:55

Колеги аз искам да питам каква е дологоре цената съоветно на климатика и на климатроника (нови и втора употреба).

И още нещо може ли да се монтира такова нещо (климатик или климатроник) на двигател 1.8 РП моно? :077: Благдаря предварително.

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Съб 24 фев 2007 13:47

Може би вие ще сте хората,които ще ми помогнат.Имам Пасат Б4 94 година.Климатроникът ми не е ОК.Наливах допълнително фреон работи два дена екстра и след това...нищо...прочетох това което админа е дал за диакгоностиката на климатроника и ми излезе следното:3-2-3-4 - датчик на температурата с обдухване (на таблото).Някой може ли да ми каже нещо повече за този датчик. :?:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 26 фев 2007 9:35

Труудна работа.Без мастор няма да минеш? Я се обади и питай дали може да ти помогне 0885126711 или 089821788- Георги Андреев в Плевен.

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Пон 26 фев 2007 14:53

Благодаря колега за номерата.Като по разпитах тук в Свищов ми казаха един много добър майстор и в Русе.Но все пак ще званна на този човек,които ми каза и ще се консултирам дали може по телефона да ми обясни някой работи например този датчик .. благодаря :wink:

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Вто 27 мар 2007 12:15

Проблема е решен :) Само че сервиз-а "ТЕРМО КИНГ" на излизане от Русе по пътя за Николово.Хората са много добри много съм доволен от тях :)Който се инт повече ще му дам повече информация

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Вто 27 мар 2007 12:46

Колега съжалявам че пиша в твойта тема ама мисля че и при мен има някакъв проблем с този датчик,защото примерно ако го наглася да кажем на 23 градуса след време топлото се изключва а в колата почва да духа хладно а не е било толкова а по студено със сигурност.А ако го направя да кажем на 29 градуса след време пак се изключва и включва но при 29 гр. мисля си че трябва да карам по бански.Даи малко инфо за тоя датчик. Това на таблото до волана ли е прилича на капачка с дупчици.Вътре знам че има турбинка която смучи въздух.Мисля си че може би от стареене на датчика не отчита правилна температура.Дали е така :dontknow:

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Вто 27 мар 2007 19:06

на мене ми казваше според кодовете,че е някакъв датчик.Но за мое щастие не се оказа такова нещо.Ако можеш закарай колата някъде където да ти направят един бърз тест и да установят от какво точно е проблема,защото така да гадаем тук няма да установим проблема.При мен до последно си мислех, че е датчик но се оказа че не е..Може да е компресор или нещо друго :( При климатроника нещата са навързани като в Ел.Верига..Счупи ли се едно от там татак...ходене по мъките.Моделът на климатрониците ни сигурно е различен(Твоя пасат е по нов )

Върни се в “Passat”