Идеи за летни гуми Б5.5
- ninja-3
- Автомобил: vw passat b5.5 4 motion
- Двигател: avf 2004
Re: Идеи за летни гуми Б5.5
вземи си dunlop sport max или sportmax tt .няма да съжаляваш
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
От седмица с новите Toyo Proxes C1S - много добро поведение, приятна возия, изключително тихи.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
doi4i_n написа:SEMPERIT или CONTINENTAL
Опел или Порше?! Някои ще кажат Опел - евтина подръжка

- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям напълно!ninja-3 написа:вземи си dunlop sport max или sportmax tt .няма да съжаляваш
Dunlop SP Sport Maxx

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
paaco написа:Колега и аз съм здравно осигурен казвай в коя болница да влизам.![]()
![]()
Аз се оглеждам по тези http://medina-med.com/shop/?action=view ... tegoryId=3
ако някой има мнение и наблюдение да сподели
Взе ли гуми вече...?Ако ли не-да те ориентирам на Л.С. за "клинична" пътека ,може да се пробваме и да вземеш гуми с "направление"

- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
Колега първо да споделя регенерат гуми този размер не взимай,ще ти паднат червата(основата е стара)-последно карах с такива докато не гръмна предна лява преди 2 месеца на път за Чехия в Белград при движение със скорост от 40 км/ч.Цепката беше огромна
Аз купих преди 2 години клебер хидраксер от Дианата за 163лв парчето-доволен съм от тях.Сега ги няма на тази цена,но можеш да потърсиш като марка.

Аз купих преди 2 години клебер хидраксер от Дианата за 163лв парчето-доволен съм от тях.Сега ги няма на тази цена,но можеш да потърсиш като марка.
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Cheater написа:Колега първо да споделя регенерат гуми този размер не взимай,ще ти паднат червата(основата е стара)-
че кой е казал нещо за регенерат
Ако спрягате името на Медина Мед с регенерати искам да ви оверя че:
Медина Мед не продава гуми регенерат за леки автомобили.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Я пак да пиша, че някой може да не е разбрал к'во имах в предвид миналия път. Медина-мед предлага регенерат, но изрично си пише, че е регенеарт и са селскостопански или за камиони/автобуси.
За леки коли регенерат не предлагат. И марките като continental, semperit, bfgoodrich НЕ са регенерати. Регенерати са примерно малатеста, федима. Това го пише като марка на гумите (а основите може и да са на континентал, но това няма как да го разбереш). Така че спокойно можете да си пазарувате от медина мед. От тях по-ниски цени за гуми не съм виждал. И това е без връзки, а на официално обявените им цени.
За леки коли регенерат не предлагат. И марките като continental, semperit, bfgoodrich НЕ са регенерати. Регенерати са примерно малатеста, федима. Това го пише като марка на гумите (а основите може и да са на континентал, но това няма как да го разбереш). Така че спокойно можете да си пазарувате от медина мед. От тях по-ниски цени за гуми не съм виждал. И това е без връзки, а на официално обявените им цени.