Пасат Б5 не ми светят интериорните лампи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не ми светят интериорните лампи на Пасат Б5
Вторник почивам и аз ще го търся кабела ,защото много ме е яд вечер 

- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boreto1977 написа:има една свръзка която се прекъсва от влагата с времето -от буксата на комфорт модула търсиш червен кабел, който на около 20-30см от буксата се разклонява на 4 или 5,които продължават напред и назад по снопа и съответно захранват предните и задни плафони на купето червени - е точно там се оказа при мен проблема .
Само дето кабела за плафоните е червен с черна ивица! Разплетете внимателно кабелния сноп между комфорт блока и останалата инсталация. Има около 3 или 4 заводски снадки увити с черен изолирбанд, обикновено на мястото на проблема се забелязва едно характерно синьо зеленикаво оцветяване на проводниците!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дъждовни дни в Бургас
,за другата седмица ще остане търсенето на кабела.Като се разровя ще пиша резултат 

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
m&m16v написа:boreto1977 написа:има една свръзка която се прекъсва от влагата с времето -от буксата на комфорт модула търсиш червен кабел, който на около 20-30см от буксата се разклонява на 4 или 5,които продължават напред и назад по снопа и съответно захранват предните и задни плафони на купето червени - е точно там се оказа при мен проблема .
Само дето кабела за плафоните е червен с черна ивица! Разплетете внимателно кабелния сноп между комфорт блока и останалата инсталация. Има около 3 или 4 заводски снадки увити с черен изолирбанд, обикновено на мястото на проблема се забелязва едно характерно синьо зеленикаво оцветяване на проводниците!
Потвърждавам: кабелът е червен с черна ивица (или черен с червена ивица)

При мен проблемът беше студена спойка в самия комфорт-модул, а не в кабеляците.
-
- Автомобил: Vw Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI
Здравейте.
Някои може ли да даде съвет за пасат Б6 2006 комби за интериорното осветление (плафоните)не светят при отворена врата. Ако натисна копчетата за да светят постоянно няма проблем - светват и по отделно и всичките. Проблема е че като отворя някоя врата не се включват като са на режим за отворена врата. Само вратата на багажника (комбито) като се отвори светва плафона в комбито.
Интересното е, че бордкомпютъра отчита ако някоя врата не е затворена. Гледаха я и с компютър.... всичко изглежда ок
Дали някои се е сблъсквал с подобен проблем
Някои може ли да даде съвет за пасат Б6 2006 комби за интериорното осветление (плафоните)не светят при отворена врата. Ако натисна копчетата за да светят постоянно няма проблем - светват и по отделно и всичките. Проблема е че като отворя някоя врата не се включват като са на режим за отворена врата. Само вратата на багажника (комбито) като се отвори светва плафона в комбито.
Интересното е, че бордкомпютъра отчита ако някоя врата не е затворена. Гледаха я и с компютър.... всичко изглежда ок
Дали някои се е сблъсквал с подобен проблем