Пасат Б5 не ми светят интериорните лампи

Техническа и сервизна информация за Passat
manev88
Автомобил:
Двигател:

Re: не ми светят интериорните лампи на Пасат Б5

Мнениеот manev88 » Нед 13 май 2012 16:47

Вторник почивам и аз ще го търся кабела ,защото много ме е яд вечер :x

Потребителски аватар
m&m16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот m&m16v » Пон 14 май 2012 0:38

boreto1977 написа:има една свръзка която се прекъсва от влагата с времето -от буксата на комфорт модула търсиш червен кабел, който на около 20-30см от буксата се разклонява на 4 или 5,които продължават напред и назад по снопа и съответно захранват предните и задни плафони на купето червени - е точно там се оказа при мен проблема . :012:

Само дето кабела за плафоните е червен с черна ивица! Разплетете внимателно кабелния сноп между комфорт блока и останалата инсталация. Има около 3 или 4 заводски снадки увити с черен изолирбанд, обикновено на мястото на проблема се забелязва едно характерно синьо зеленикаво оцветяване на проводниците!

manev88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот manev88 » Сря 16 май 2012 11:36

Дъждовни дни в Бургас :( ,за другата седмица ще остане търсенето на кабела.Като се разровя ще пиша резултат :)

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 05 юни 2012 13:28

m&m16v написа:
boreto1977 написа:има една свръзка която се прекъсва от влагата с времето -от буксата на комфорт модула търсиш червен кабел, който на около 20-30см от буксата се разклонява на 4 или 5,които продължават напред и назад по снопа и съответно захранват предните и задни плафони на купето червени - е точно там се оказа при мен проблема . :012:

Само дето кабела за плафоните е червен с черна ивица! Разплетете внимателно кабелния сноп между комфорт блока и останалата инсталация. Има около 3 или 4 заводски снадки увити с черен изолирбанд, обикновено на мястото на проблема се забелязва едно характерно синьо зеленикаво оцветяване на проводниците!

Потвърждавам: кабелът е червен с черна ивица (или черен с червена ивица) :lol:
При мен проблемът беше студена спойка в самия комфорт-модул, а не в кабеляците.

parvanst
Автомобил: Vw Passat B6
Двигател: 2.0 TDI

Мнениеот parvanst » Сря 09 сеп 2015 21:13

Здравейте.
Някои може ли да даде съвет за пасат Б6 2006 комби за интериорното осветление (плафоните)не светят при отворена врата. Ако натисна копчетата за да светят постоянно няма проблем - светват и по отделно и всичките. Проблема е че като отворя някоя врата не се включват като са на режим за отворена врата. Само вратата на багажника (комбито) като се отвори светва плафона в комбито.
Интересното е, че бордкомпютъра отчита ако някоя врата не е затворена. Гледаха я и с компютър.... всичко изглежда ок
Дали някои се е сблъсквал с подобен проблем

Върни се в “Passat”