Моя е HELLA ( LED ) купих го от D&N за около 70 кинта ако не се лъжа -
изглежда поне 25 пъти по добре от оригиналния (който за мен е ужасно грозен ) и свети много по добре.
Между другото е много по-добър (според мен ) от почти всички оригинални стопове които съм виждал.
(има снимка в гаража - за съжаление не много добра)
Трети стоп от б4 -> б3 ??
- orbital
- Автомобил: PASSAT B4
- Двигател: 1Z 1996
Re: Трети стоп от б4 -> б3 ??
zdrash , ще ме извиняваш ,но от оригиналното по-хубаво няма ,все пак вкусове всякакви .Ето го моя утре ще го снимам през деня че сега не е добра снимката.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
zdrash написа:Моя е HELLA ( LED ) купих го от D&N за около 70 кинта ако не се лъжа -
изглежда поне 25 пъти по добре от оригиналния (който за мен е ужасно грозен ) и свети много по добре.
Между другото е много по-добър (според мен ) от почти всички оригинални стопове които съм виждал.
(има снимка в гаража - за съжаление не много добра)
Не знам дали е поне 25 пъти по-добър от оригиналния, но твоя свети в цялото купе, за разлика от фабричния, който също е Хелла
А парите дет си дал са си твои де, но са твърде много. Гроздето когато е високо е кисело
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
[quote="110afn.........Не знам дали е поне 25 пъти по-добър от оригиналния, но твоя свети в цялото купе, за разлика от фабричния, който също е Хелла
А парите дет си дал са си твои де, но са твърде много. Гроздето когато е високо е кисело[/quote]
Свети в купето - друг път - върви си с тубичка лепило за стъкло и става екстра.
А оригиналния трети стоп на Б4 е все едно откраднат от някоя КИА или Лада Нива и да сигурно и той е Хела ама 20 години по-стар модел.
( имам и Б5 седан и неговия оригинален също е много по-зле от Хелата за 70лв )
П.С.
За роздето - не го разбрах, ако е за парите
мисля че втора употреба оригинален едва ли е повече от 70лв.
А парите дет си дал са си твои де, но са твърде много. Гроздето когато е високо е кисело[/quote]
Свети в купето - друг път - върви си с тубичка лепило за стъкло и става екстра.
А оригиналния трети стоп на Б4 е все едно откраднат от някоя КИА или Лада Нива и да сигурно и той е Хела ама 20 години по-стар модел.
( имам и Б5 седан и неговия оригинален също е много по-зле от Хелата за 70лв )
П.С.
За роздето - не го разбрах, ако е за парите
мисля че втора употреба оригинален едва ли е повече от 70лв.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Не става въпрос за цена на оригинален втора употреба, въпроса е работата която върши
- Al Bundy
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Al Bundy написа:Оказа се, че стопа така и така не е оригинален, а просто слаган допълнително. Явно трябва да дебна някой с б4-ка да го купя. Мерси на всички за съветите!
Пич малко по-горе съм ти показал ключа за бараката става като оригинален свети повече от оригинала не знам какво повече искаш. И не е скъп около 30лв е нов със кабел крушки двойно лепящо и кърпичка за подготовка и най-важното на Hella е а не китайски боклук. Правят ги във Финландия.
Благодаря ти, колега, но аз си искам оригинален от VW. Това е !

- Al Bundy
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги ! Извинявам се за голямото забавяне
! След като толкова време не успях да намеря оригинален от Б4 накрая реших да взема от Б5
. Благодаря на колегата I,M,I, , който се оказа точен и ми го продаде за 20 левчета. Прилагам снимков материал, аз лично съм много доволен, хубаво се вижда а и стои добре, не е като китайските боклуци. Отново благодаря на всички включили се в темата, лека вечер
!!