Passat B5.5 антена на централно заключване

Техническа и сервизна информация за Passat
afdata
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B5.5 антена на централно заключване

Мнениеот afdata » Пет 08 фев 2013 22:22

Моята е Б5 и също така се заключва, ако не се отвори вратата не е проблем.А до колко метра е нормално да лови това дистанционно.Моето лови на максимум 1,2 метра даже някои път до него не хваща ако съм зад него са ми затъмнени прозорците и не иска :D Ами бързо ли се изтощават батериите и задължително ли е да нося с мен 2-рия ключ,който е без дистанционно само за отключване на вратите, защото го оставих не ми е трябвал до сега.

Потребителски аватар
Milanov
Автомобил: passat B6
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Milanov » Нед 10 фев 2013 19:15

Здравейте,
Може да прозвучи тъпо, но идеята е да няма възможност да се прочете кода от сканиращо устройство, за това работи само на близко разстояние.
Пример, алармата работи и ти си щракаш от терасата, да я деактивираш, кода ти е достъпен!

kurmijanko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kurmijanko » Сря 13 ное 2013 16:54

за да не отварям нова тема искам да попитам тук за моя проблем с централното заключване за 5.5.
Когато отключвам от дистанционното се отключват всички врати без шофьорската. Нея я отключвам с ключ от вратата. Когато заключвам, се заключват всички врати включително и шофьорската - тоест няма проблеми със заключването, единствено не се отключва шофьорската врата. Някой има ли идея какъв може да е проблема?

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Чет 14 ное 2013 9:06

Антената за дистанционното се намира на предна дясна колонка под кората

Потребителски аватар
ti6ogb
Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
Двигател: AVF - 2001

Мнениеот ti6ogb » Нед 17 ное 2013 19:10

TiL написа:Я сега някой да каже как се отваря дистанционното, че и моето не хваща от далеч и си мисля за смяна на батерия :rolleyes

Дърпаш здраво и се разделя на 2 парчета.Можеш да си помогнеш и с тънка отверка по ръба.

Биляна Риджолска
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Биляна Риджолска » Съб 04 яну 2025 18:59

kurmijanko написа:за да не отварям нова тема искам да попитам тук за моя проблем с централното заключване за 5.5.
Когато отключвам от дистанционното се отключват всички врати без шофьорската. Нея я отключвам с ключ от вратата. Когато заключвам, се заключват всички врати включително и шофьорската - тоест няма проблеми със заключването, единствено не се отключва шофьорската врата. Някой има ли идея какъв може да е проблема?

Ако може да споделите как ви се разви проблема,защото има нещо подобно и при мен към днешна дата

Върни се в “Passat”