Passat B5.5 антена на централно заключване
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B5.5 антена на централно заключване
Моята е Б5 и също така се заключва, ако не се отвори вратата не е проблем.А до колко метра е нормално да лови това дистанционно.Моето лови на максимум 1,2 метра даже някои път до него не хваща ако съм зад него са ми затъмнени прозорците и не иска :D Ами бързо ли се изтощават батериите и задължително ли е да нося с мен 2-рия ключ,който е без дистанционно само за отключване на вратите, защото го оставих не ми е трябвал до сега.
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Здравейте,
Може да прозвучи тъпо, но идеята е да няма възможност да се прочете кода от сканиращо устройство, за това работи само на близко разстояние.
Пример, алармата работи и ти си щракаш от терасата, да я деактивираш, кода ти е достъпен!
Може да прозвучи тъпо, но идеята е да няма възможност да се прочете кода от сканиращо устройство, за това работи само на близко разстояние.
Пример, алармата работи и ти си щракаш от терасата, да я деактивираш, кода ти е достъпен!
-
- Автомобил:
- Двигател:
за да не отварям нова тема искам да попитам тук за моя проблем с централното заключване за 5.5.
Когато отключвам от дистанционното се отключват всички врати без шофьорската. Нея я отключвам с ключ от вратата. Когато заключвам, се заключват всички врати включително и шофьорската - тоест няма проблеми със заключването, единствено не се отключва шофьорската врата. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
Когато отключвам от дистанционното се отключват всички врати без шофьорската. Нея я отключвам с ключ от вратата. Когато заключвам, се заключват всички врати включително и шофьорската - тоест няма проблеми със заключването, единствено не се отключва шофьорската врата. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Антената за дистанционното се намира на предна дясна колонка под кората
- ti6ogb
- Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
- Двигател: AVF - 2001
TiL написа:Я сега някой да каже как се отваря дистанционното, че и моето не хваща от далеч и си мисля за смяна на батерия
Дърпаш здраво и се разделя на 2 парчета.Можеш да си помогнеш и с тънка отверка по ръба.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kurmijanko написа:за да не отварям нова тема искам да попитам тук за моя проблем с централното заключване за 5.5.
Ако може да споделите как ви се разви проблема,защото има нещо подобно и при мен към днешна дата