струговаш 4 втулки с размер същия като оригиналния
А знаеш ли оригиналният размер?
Аз имам някаква идея , ще опитам и ще я споделя ако е успешна.
Безшумно затваряне на вратите на В4
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Моите уважения към всички, които предлагат алтернативни решения, но въпроса ми е "Струва ли си за 10-20 лв. да се правят експерименти ?" Съгласен съм, че почти няма хора, на които парите им да са излишни, ама когато колата не е наред, да не се кара. Става въпрос за безопасност малко или много. А пък има и приказка "който си има брада, си има и гребенче".
За да не бъда обвинен, че искам да спечеля от търговия на гърба на колегите, не предложих помощта си, а посочих фирмата.
Успех на всички !
За да не бъда обвинен, че искам да спечеля от търговия на гърба на колегите, не предложих помощта си, а посочих фирмата.
Успех на всички !
Danny boy написа:доколкото се сещам тези пръстени ми приличат на тефлонови,полиамидни или друг вид такъв полимери.Може и да се побългари метода като потърсиш сходен материал,струговаш 4 втулки с размер същия като оригиналния да ги срежеш от едната страна за да може да ги пъхнеш вътре и с лепило на място /най-добре някое качествено от сорта на loctite за пластмаси/ги залепваш и си готов.
С маркуч с външен диам. 10мм -10,5мм и вътрешен 8мм.
Опитах и със изолирбанд - резултата е че се чева само едно глухо туп , т.е. много по-добър отколкото с маркуча ,направо върха.
Но все пак ще се потърся нови заводски от магазините , защото искам да бъде както трябва.
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
искам да помоля някой да пусне снимка на тези неща. само втулки ли се продават в магазина или целите железни "щифтове"? благодаря
edit: мда, видях за какво говорим. и само 2.30 на бр.! - супер, сега ще се обезшумя и аз.
edit: мда, видях за какво говорим. и само 2.30 на бр.! - супер, сега ще се обезшумя и аз.
Последна промяна от Rabbit на Вто 20 фев 2007 13:50, променено общо 1 път.