Здравейте кажете си мнението
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Честито колега и добре дошъл в "семейството".
Днес прочетох темата ти и тъкмо щях да посоча, че имаме колега - scuba, с модел пасат като твоя, но той ме изпревари.
За двигателя мога да кажа само хубави думи. Моят ми служи вярно вече повече от 6 г. До сега по него освен смяната на годишните консумативи ми се наложи да сменя само ламбда сонда(среден експлоатационен период от ок 60-70 хил. км.), кабели на свещите и бензинова помпа(живот от ок 150-170 хил. км., при добра марка и качеството).
Много добър избор
, особенно ако автомобила е бил поддържан нормално.

Днес прочетох темата ти и тъкмо щях да посоча, че имаме колега - scuba, с модел пасат като твоя, но той ме изпревари.
За двигателя мога да кажа само хубави думи. Моят ми служи вярно вече повече от 6 г. До сега по него освен смяната на годишните консумативи ми се наложи да сменя само ламбда сонда(среден експлоатационен период от ок 60-70 хил. км.), кабели на свещите и бензинова помпа(живот от ок 150-170 хил. км., при добра марка и качеството).
Много добър избор

Имам Арривка от 2 год с стандартните екстри-чупещ геврек хидр.,климатик 4 ел.стакла цзк аларма и куп др простутии.Така смениал сам много неща по автомобила си и все още не мога да разбера кои чаркалак е като на Б4scuba написа:Уфффф.... честото колега.. Аривата е мноо убава кола... само да не ти се налага да търсиш части за нея... Имам я от 3 години (май толкова беха де)... Имай предвид, че половината й части НЕ СА като на нормалния пасат - неква мешавица м/у Б3 и Б4 е...