А тук има 5 теми + описанието.
Явно става въпрос за паста против драскотини на TutrleWax(има нарисувана костенурка), а спирта е може би чист медицински (а не денатуриран напр.).
потамнели фарове
- CyberFiend
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мда, става дума за TurtleWax ClearVue Glass Polish
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
gr_kanev написа:Не знам - руснаците даваха някакви кощунствени съвети с по-евтина водка (за миене на фаровете де). Коресилина не идва ли силничък за рефлекторите ?
Ами мен лично би ме било страх да пробвам... Или поне бих пробвал в някое невиждано ъгълче, че така се прецаках веднъж.... 2 часа обработвах една палстмаса, с парцалче й полирах ръбовете и накрая я забърсах с коресилин вместо със спирт и цялата побеля и за нищо не ставаше!

- CyberFiend
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:gr_kanev написа:Не знам - руснаците даваха някакви кощунствени съвети с по-евтина водка (за миене на фаровете де). Коресилина не идва ли силничък за рефлекторите ?
Ами мен лично би ме било страх да пробвам... Или поне бих пробвал в някое невиждано ъгълче, че така се прецаках веднъж.... 2 часа обработвах една палстмаса, с парцалче й полирах ръбовете и накрая я забърсах с коресилин вместо със спирт и цялата побеля и за нищо не ставаше!
абе руска му работа....

"... У некоторых после уайт-спирита начинает сыпаться отражатель."
Все повече се замислям за предложението на niks76 - http://www.fk-automotive.com/shop/index ... tml/page/5