B5 проблем със задна врата
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Re: проблем с задна врата на B5
ето го твоя човек http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=256484
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: B5 проблем със задна врата
Здравей колега,
Имам същия проблем, до скоро предна дясна и задна лява не се отваряха, откарах я в сервиз за други неща и ми оправиха предната, но задната не можаха. Искам да те питам, как свали корите, има ли някакви чалъми, какви инструменти са нужни?
Имам същия проблем, до скоро предна дясна и задна лява не се отваряха, откарах я в сервиз за други неща и ми оправиха предната, но задната не можаха. Искам да те питам, как свали корите, има ли някакви чалъми, какви инструменти са нужни?
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
bgeorgiev написа:IRRITATING написа:bgeorgiev написа:Разглобих не видях нищо и сглобих и си работи.
Е такива проблеми най мразя и сигурно пак ще го направи.
Пукат се спойките а те се гледат с лупа за да се види че са пукнати
Не мисля че е въпрос на спойки , защото аз не можех по никакъв начин да я отворя , нито отвън нито отвътре
Аз ти казвам къде ти е проблема а ти мисли каквото искаш Естествено че не иска да се отвори като сигнала не е стигнал до бравата за да разбере че е отворена

- bgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
IRRITATING написа:bgeorgiev написа:IRRITATING написа:bgeorgiev написа:Разглобих не видях нищо и сглобих и си работи.
Е такива проблеми най мразя и сигурно пак ще го направи.
Пукат се спойките а те се гледат с лупа за да се види че са пукнати
Не мисля че е въпрос на спойки , защото аз не можех по никакъв начин да я отворя , нито отвън нито отвътре
Аз ти казвам къде ти е проблема а ти мисли каквото искаш Естествено че не иска да се отвори като сигнала не е стигнал до бравата за да разбере че е отворена
Не разбирам за какъв сигнал говориш (не може да се отвори не да се отключи).Мисля ,че проблема е механичен в самата брава , но като го направи пак ще го разбера с гаранция.
DimitarDimitrov написа:Здравей колега,
Има един винт отдолу до лампата и два в дръжката , най-гадно е да махнеш капачката на дръжката , за да стигнеш до винтовете и после с нещо здраво и тънко бъркаш(без да дереш боята) между кората и вратата за да откопчещ щипките , не е сложно