Пружини пасат 2 (B3)
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пружини пасат 2 (B3)
Доста хора са се отказвали да спорят с теб и то не защото са грешали! Живи и здрави!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
УФФФ,колко стилно го замаскира..споко,и аз съм ги писал същите.
Вярвам имаш представа кои са колегите по-долу,спори с тях като не искаш с мен:
Вярвам имаш представа кои са колегите по-долу,спори с тях като не искаш с мен:
JC написа:..Газовият амортисьор не влияе по никакъв начин върху височината на колата в покой, силата която упражнява нагоре е малка за да вдигне колата...
pe6kata написа:Ще трябва да се намеся и аз![]()
Твърдение, че като сложиш газови амортисори и колата ставала по-висока е страшна глупост. Амортисора можеш да го свиеш до крайно положение с една ръка, камо ли да сложиш теглото на кола върху него. Добре е някои хора да си изяснят за какво служи и как работи аморотисора, преди да пишат.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Да кажа и при мен как беше,сложих задно окачване от пасат3 не комби на голф 3 ами повдигна се и вози добре но смених и предното с такова.Преди беше с газови амортисиори отзад но думкаше здраво и возеше твърдо.Пружината е ключа за повдигането а не втулки мое мнение или амотисиори.Аз съм привърженик на по меката возия и височината на голфа неми пречи. 

- recikler
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател:
- Контакти:
Моят седан91 същщо стои ниско.Доказан спец от сервиза ми каза,че пружините му са спортни затова сасе ''смачк''смачкали,,с годините',посъветва ме да намеря пружини от пасаткомби.