Забелязал съм нещо друго - като се кача в колата и си затворя врата се чува едно тупкане от дясно от някъде (все едно нещо има във вратата и се хлопа наляво-надясно).Обаче ако разклатя купето не се чува.....много странна работа

Преди време отдясно правих прозореца (ама тъкмо бях взел колата) понеже не се сваляше и не е изключено да съм забравил нещо във вратата (колкото и смешно да звучи) и да тропа мамка му проклета.Отдолу не видях нищо интересно наоколо което да изадава подобен звук.Освен ламарината около катализатора ама надали от нея може да се чува това,което чувам по неравностите.Проблема е че източниците може да се много и трудно да локализирам къде точно е защото купето си е голямшко.Набелязал съм си :
-ламарината отпред при катализатора (самонразени винтове и земи тоя винтовърт)
-отзад ламарината ако си е още на мястото - същото решение
-на 5-тата врата отзад пластмасата която е за номера (горе има един винт между двете светлини за заден ход който е првъртял и не може да се стегне) - за тук ще мисля решение макар че засега е звинтено макар и по-хлабаво.
-да има нещо във вратата - ще я разглобя още утре да ровя вътре да видим.
-отзад крика и резервната гума също може да издават подобен звук ама надали понеже са си на мястото (макар че не са завинтени за купето).
Ще го намеря аз него.......и лошо му се пише