Мнениеот didZ » Чет 19 дек 2013 0:34
Първо, откъм купето, там където е тази верига между валовете си има букса и кабелак, тъй че мисля е електронен.. За компресия съм запазил час за събота отново та да видим ( в тоя Разград май.. ми... всички майстори заети, и само шарнири им дай да сменят и да умуват, ако има кадърен то той е надувка, надявам се да си намеря някой читав ).. За маслото.. Сутрин колата изръмжава като трактор, брутално, след около 5-10 секунди утихва. При каране, и после работа на празен ход, повдигачуте чукат, чак всеки ме ебава че фолксфаген не били коли, ама те наистина много чукат.. Исках да да сменя гумички ли кво е, майсторите казаха - фолксваген така си чатка, свиквай няма оправия.. Като опъна жилото на газта наистина чувам леко изръмжаване но не мисля че е плачевно.. От прочетеното дотук във форума се филмирах, та чак мотор търсих в морга за всеки случай, щото нали биелни лагери, и другу такива екстри като обтегач и тнт удрят почти два бона.. Колата я имам от половин година, обожавам я (дал съм тайно от жената над 1700лв. досега по нея, което е неприсъщо за мен, аз като се обади нещо продавам) и интересното е щ, че досега само два пъти светна тая пуста лампа. Новия майстор каза че щом пишело във вг кома за механичен проблем във разпределителния вал, най-вероятно тези къде ми сменяха ролки и ремъци не я били зацепили читаво.. Маслото е наливен кастрол 10 40, щото ме убедиха че било същото като това в тубите, а аз исках 5 40, но ми казаха че не е за моята кола ама ВЪОБЩЕ.. Ще съм благодарен колега ако споделиш безпроблемното масло, а яз пи темата ще пиша след прегледа на майстора обезателно.. Съжалявам ако има грешки, пиша от малък телефон.
Съз здраве.