Прочети пак първото мнение в темата, понеже не става въпрос за тяга, а за ППХ!!!
А didZ да пробва идеята на max-2

Bro0z3r написа:Kris11, Спри. Да пишеш. ГЛУПОСТИ!!!
Прочети пак първото мнение в темата, понеже не става въпрос за тяга, а за ППХ!!!
А didZ да пробва идеята на max-2:
kris11 написа:didZ Нчмам нищо протиш теб , нон това е положението с този двигател .Освен на сина ми Пасата с този двигател съм карал и А4 пак с този д-л. Същата история. Не се наема без обороти има дупка.
Мършавия не ми се говори с теб - карай си великия ABFЧудно велик двигател. Изкарва мощност колкото 8 клапанов двигател с верига
mitko85 написа:Аз залагам на дроселова клапа. Този мотор е с активен дросел, няма стъпково моторче. Има ли проблем там, ще го прави и на бензин и на газ. Всички моторчета и шитни за регулиране на оборотите са в дросела. Щом има лашкане, значи няма плавно регулиране на оборотите. Погледни си и електромагнитния клапан от канистера, свързан е с клапата. Имах подобен проблем, може би не с толкова брутално лашкане като твоето. Купих спрей за почистване на карбуратори, направих няколко добри впръсквания през тръбата, която е между филтърната кутия и дросела. Колата запали трудно, но след това проблеми с обороти и лашкане не съм имал. Това от мен, лека вечер.
п.п. и аз съм с великия ADR.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта