Ако разберете причината споделете приятели.Все още приемам предложения за проблема от къде идва. :D
П.П. Извинявам се , че тук пиша, но то е за да не създам друга тема.Колеги имах проблем със съединителя, боксуваше смених го с чисто нов на LUK (комплект) обаче, демфера ми нарязал скоростната кутия малко ( направил пътека ) и после ме караха да го заварявам с алуминии.Ходих при един майстор, но заварката не хващаше и се наложи да го подсилим с поксипол и още едно черно мазало за отгоре и майстора каза, че така няма абсолютно никакъв проблем.
Ето ви скоростната кутия преди и след.Кажете дали има смисъл да търся корпус на скоростна кутия или така ще изкара дълго време..

Passat B5 1.6 придърпва когато натисна газ и не набира добре
-
- Автомобил: Audi s4 b5 Avant
- Двигател: 2700
Re: Пасат В5 1.6 придърпва когато натисна газ и не набира до
- Прикачени файлове
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Колега да не искаш да кажеш ,че този двигател има демпферен маховик (за 1.6 AHL )? 

-
sportul написа:Колега да не искаш да кажеш ,че този двигател има демпферен маховик (за 1.6 AHL )?
Маховика е демпферен :)
Кажи нещо за скоростната кутия проблем ли е така както сме го направили както съм показал на снимките ?

- sportul
Така като гледам , масло няма да текне от там . Освен това кутията не се държи само там .
На мен ми предлагаха съединител + маховик за 1009лв ,не знаех че на бензин слагат такива маховици . Какви са симптомите ако маховика се разбие?
На мен ми предлагаха съединител + маховик за 1009лв ,не знаех че на бензин слагат такива маховици . Какви са симптомите ако маховика се разбие?
-
sportul написа:Така като гледам , масло няма да текне от там . Освен това кутията не се държи само там .
Не знам за симптомите на маховика, но знам за съединителя.Мисля, че за маховика трябва да са почти същите като на съединителя, обаче по - силно изразени.Ако имаш нов съединител и пак не върви значи и маховика заминал.. :X
Тя мойта кола сега върви ама не набира и прекъсва.Ще махам катализатора май се задръстило ( така каза татко ) и ще чистим дебитомер.Да видим какво ще излезе.Чакам го скоро ще направим "маневрата".
Търси втора ръка запазени части според мен излиза по - евтино.1000 лв са доста. Преди малко видях демпферен маховик за vw passat от 1997г.-2001г. за 150 лв.Обаче не знам колко е запазен, не му разбирам.
- sportul
Погледни дебитомера ,вчера оправихме едно ауди 2,3 V5 прекъсваше на високи обороти и нямаше мощност ,дебитомера беше корозирал яко .
-
Със спрейче мислим да го почистим, вършат работа нали ? И ако може да кажеш вие точно как почистихте.
-
Решение !!!
Проблема не е бил нито в дебитомера нито другаде.Дебитомера даже го смених с чисто нов уръсих се 140 лв.Проблема е бил точно в датчика на коляновият вал.Дадох му 40 лв. сложиха ми го и работата заспа.Пали като чакмак, яко дърпа и не угасва.Никакви проблеми.
Закачих го на компютъра и компа ми показа датчика, че е проблемен.От там разбрах за него.
Проблема не е бил нито в дебитомера нито другаде.Дебитомера даже го смених с чисто нов уръсих се 140 лв.Проблема е бил точно в датчика на коляновият вал.Дадох му 40 лв. сложиха ми го и работата заспа.Пали като чакмак, яко дърпа и не угасва.Никакви проблеми.
Закачих го на компютъра и компа ми показа датчика, че е проблемен.От там разбрах за него.