Passat B6 2009г. - Къде да търся оригинален шибедах?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Re: Passat B6 2009г. - Къде да търся оригинален шибедах?

Мнениеот malin.angelov » Вто 05 авг 2014 15:26

Колега, докато ги има такива, като теб да си плащат като попове на застрахователите и да не си търсят правата, ще има и нагли застрахователи, които да отказват щети. Толкова ли не можа да кажеш, че някой нарочно е метнал камък или незнам измисли нещо :screwy :screwy . То по твойта логика, като някой вандал ти надере колата, щото е решил, че мястото пред блока е негово - пак би трябвало да не ти признаят щетата????

Мисли малко с тая глава и ще ти бъде много по лесно занапред :dummy

Извинявам се, ако звуча малко критично, ама така като гледам "не си за жалене"

Ако на човек наистина му бяха много тези пари, досега щеше да има нов, без да е дал една стотинка, по установения ред!!!

kiromastera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiromastera » Вто 05 авг 2014 15:40

Напълно съм съгласен с теб, грешката ми беше, че послушах брокера ми, който ме посъветва така да кажа!!! Не разбирам от застрахователни истории и го послушах и ето резултата!!! Ти като си болен, се съветваш и слушаш какво ти казват лекарите, а не адвокати или финансисти, нали? Но, като цяло, това е съвсем друга тема и не е за тоя раздел.
Извинявам се за OFF TOPIC-a, но тук, в скапаната ни държава, генерално са сбъркни нещата... Как да си търся правата? Да им заведа дело ли, какво? Знаеш ли, че водя 6 дела срещу различни физически лица и институции и вече общата продължителност на делата е над 25 години? Включително и дело за побой, с представен по надлежния ред и признат, като доказателство видеозапис от инцидента и подсъдимия още ми щрака с пръсти по чалготеките!!! Да не говоря колко пари съм дал по адвокати, защото адвокатите си взимат хонорара напред.
И моля те, недей да гледаш в чуждата чиния. Това, че държа колата да ми е в изправност и си я поддържам с оригинални части не е признак за благосъстояние. Кво трябваше да направя, за да мина по-евтино? Да си изрежа плексиглас и да го залепя със силикон ли?

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Вто 05 авг 2014 15:48

Прав си колега. По скоро се вбесявам на факта, че застрахователите ни прибират парите и са супер нагли, все едно ние сме им длъжни с нещо! :censored2

Като се случи подобна случка на човек, ако е честен никога не му признават щетата или не цялата. Ако лъже обаче - резултата почти винаги е налице :banghead

Извини ме, че ти гледам у паницата!! :beer

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Съб 09 авг 2014 18:48

Кои са тези застрахователи?
Дай поне да ги разберем, за да не си застрахова НИКОЙ колите при тях!
Какво значение има как е счупено - имаш пълно каско. Трябва да го покрива.
Какво точно ти е казал брокерът, а и този брокер да не работи за филанкишията, нали за същите застрахователи работи!??

Върни се в “Passat”