пасат 5 скърцане

Техническа и сервизна информация за Passat
Sisko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sisko » Пон 16 апр 2007 20:10

При мен също се чуваше при качване и слизане от колата и установихме, че е от търкането на накладките в дисковете.

dimitar iv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitar iv » Вто 17 апр 2007 9:08

При мен също го имаше това скърцане. И аз пробвах със спрей но не помогна. Проблема беше решен (е поне за сега 2 месеца) със спринцовка и много фина смазка ижектирана в маншона на шарнира (преден десен долен носач). Иначе преди скърцаше като карета. Сега чакам да вземе да тропа, та да сменя носача :)
В начлото и аз си мислех че е горе в тампон на амортесьора но се оказа че няма такъв защото на B5 не се амортесьора не се върти.

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Вто 17 апр 2007 9:31

dimitar iv написа:При мен също го имаше това скърцане. И аз пробвах със спрей но не помогна. Проблема беше решен (е поне за сега 2 месеца) със спринцовка и много фина смазка ижектирана в маншона на шарнира (преден десен долен носач). Иначе преди скърцаше като карета. Сега чакам да вземе да тропа, та да сменя носача :)
В начлото и аз си мислех че е горе в тампон на амортесьора но се оказа че няма такъв защото на B5 не се амортесьора не се върти.

даам и при мен смазаха със спинцовка ама само единия шарнир, трябваше и другите, и аз го чакам да заскърца че да разбера кой е :)

Върни се в “Passat”