пасат 5 скърцане
-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен също го имаше това скърцане. И аз пробвах със спрей но не помогна. Проблема беше решен (е поне за сега 2 месеца) със спринцовка и много фина смазка ижектирана в маншона на шарнира (преден десен долен носач). Иначе преди скърцаше като карета. Сега чакам да вземе да тропа, та да сменя носача
В начлото и аз си мислех че е горе в тампон на амортесьора но се оказа че няма такъв защото на B5 не се амортесьора не се върти.

В начлото и аз си мислех че е горе в тампон на амортесьора но се оказа че няма такъв защото на B5 не се амортесьора не се върти.
dimitar iv написа:При мен също го имаше това скърцане. И аз пробвах със спрей но не помогна. Проблема беше решен (е поне за сега 2 месеца) със спринцовка и много фина смазка ижектирана в маншона на шарнира (преден десен долен носач). Иначе преди скърцаше като карета. Сега чакам да вземе да тропа, та да сменя носача
даам и при мен смазаха със спинцовка ама само единия шарнир, трябваше и другите, и аз го чакам да заскърца че да разбера кой е