Явно ми се е резтекъл радиатора->проблем с водно с-ие :(

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 10 май 2007 7:32

Днес към обяд ще ход натам и ще погледна да видим какво имат...дано да намерят нещо като за мен или да ме ориентират къде да потърся/поръчам.
Благодаря!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 10 май 2007 9:24

Тук в Пловдив има една фирма, део си внася от Турция разни маркучи на много приятни цени. От тях си взех тръбата за картерните газове преди повече от година и няма никакви грижи.Кълняха се, а и изглежда, че са качествени нещата.
Ако можеш, снимай го тоя маркуч отблизо и пусни снимката. Ще питам за наличност и цена
Директни внсители са си. Основно се занимават с други неща, така, че не зареждат по големи бройки, а гледат да имат асортимент и нямат представителства в други градове.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 10 май 2007 9:57

Ще му щракна една снимка днес тогава и ще я пусна някъде из нет-а за да го погледнеш да видим дали имат нещо такова :roll:
Благодаря ти!

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 10 май 2007 11:59

Проверих този магазин на Ломско - няма подобни неща там и човека не предлага по поръчка...
Ще го снимам надявам се още днес...

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 13 май 2007 23:23

radotom написа:Тук в Пловдив има една фирма, део си внася от Турция разни маркучи на много приятни цени. От тях си взех тръбата за картерните газове преди повече от година и няма никакви грижи.Кълняха се, а и изглежда, че са качествени нещата.
Ако можеш, снимай го тоя маркуч отблизо и пусни снимката. Ще питам за наличност и цена
Директни внсители са си. Основно се занимават с други неща, така, че не зареждат по големи бройки, а гледат да имат асортимент и нямат представителства в други градове.

Имаш ЛС на тема самото съединение и два линк-а към снимка на въпросния (те са на целия моторен отсег ама ще се ориентираш по обясненията ми надявам се). 8)

Върни се в “Passat”