Пасат Б4 въпрос за стопове

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б4 въпрос за стопове

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 22:07

Колега, тези стопове са за седан, не са за комби, само по едно се познават, имат едно рогче на вътрешният стоп, а на външния, пластмасата отгоре трябва да е цяла, пък честно казано мойте оригинални стопове вече се разпадат отвътре, фаровете не светят добре, на дълги имам фарове колкото на Лада късите, колата ми трябва всеки ден, затова се спрях на варианта да си купя фарове и стопове, исках да са горе долу еднакви и затова на такива, а и както каза са по евтини от оригиналните, а с тия заплати няма пари за скъпи неща, работя и втора работа за да има вкъщи, работя по колата рядко, но гледам да е наред всичко, Благодаря Ви за мненията който дадохте, все пак ще остане с кристалните стопове, харесаха и на Съпругата ми и на Синът ми, а заради Тяхното Щастие си струва всички жертви, Спокойна и Безаварийна работа на всички.

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Megasquirt » Съб 23 юли 2016 22:39

Такава снимка намерих от близо, мислиш ли че ги няма за комби. Даже в една близка до теб морга има цял комплект за комби тъмна хела, дано не са ги смачкали с купето. Мнението ми горе изразяваше, че оригиналните стопове са по-евтини, не обратното. А пастата за зъби е безплатна. В смисъл човек стоповете си може да ги направи на цената на едно миене на зъби. Е да, за фаровете, човек трябва да отдели 20 лева на парче, за да станат перфектни оригиналните. Имах в предвид, че с оригиналните ще ти е по-изгодно, особено за напред. Безаварийна и на теб, здраве на цялото ти семейство.

Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 23:42

Благодаря за пожеланията, гледах по моргите в Силистра и региона, няма нищо като за нашето комби, има обяви в интернет да, но на място е съвсем друго, нищо общо с нета, а виж, няма смисъл да ги шлайфам оригиналните понеже отвътре са заминали, питах колко време ми е нужно за да ги оправят отвътре и ми казаха седмица а може би две, по жиците имам доста проблеми, няколко "майстора" я оправяха и сега е пълна каша, опитвам се да наредя нещата със схемите от форума, Огромно Благодаря, че ги има, да сте живи и здрави за трудът да ги намерите и за нас, но общо взето има какво да се желае още. Само допълня, един нов стоп на Хела е 80 лв. умножено по 4 , си е доста повече от тези. Само не знам дали е вярно, но както и да е, решено е от Семейството, това е, така се харесва :), не знам докога, но това е друг въпрос, лека на всички

Върни се в “Passat”