Пасат Б5.5 1.8Т 02г трудно първо палене
- KBK
- Автомобил: VW PASSAT b5.5
- Двигател: 2.0i AZM
Re: Пасат Б5.5 1.8Т 02г трудно първо палене
Разбира се че не.
Днес ще извадя маркуча и утре ще видя дали ще запали....а кой е тоя Мишо от къде е къде е този Герман
- katmai
- Автомобил: VW Passat B8 Alltrack
- Двигател: 2000 BiTDI CUAA
KBK написа:Разбира се че не.
Според теб , дали не се ползва при запалването и докато не загрее Ламбдатя?
- KBK
Еми според мен компа е в режим open-loop mode и изобщо не се съобразява със сондата. Да не говорим че както е казал колегата с проблема - "покарах на бензин" не може long trim-те толкова бързо да се променят, но не ми се спори.
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
колега passat_87 имам едно предложение ....
Преди да угасите колата, превключете на бензин. Споделете моля дали си пали нормално след ден два гасене по тази схема, имам наблюдения от метанов инжекцион но ще ги споделя след резултата от опита ви :)
Преди да угасите колата, превключете на бензин. Споделете моля дали си пали нормално след ден два гасене по тази схема, имам наблюдения от метанов инжекцион но ще ги споделя след резултата от опита ви :)
Добре,но все пак да кажа какво се случи...снощи преди да се прибера ,когато паркирах колата извадих маркуча от изпарителя ...и днес сутринта си го върнах преди да запаля. Ами искам да ви кажа че запали от раз....какво правим сега?
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
Тоест снощи превключихте на бензин и демонтирахте маркуча , а днес монтирахте маркуча и запали от раз ?
- markoscbr
- Автомобил:
- Двигател:
колега иска се нова калибрация да се направи от техника който ти я монтирал , и при мен се случва така
- KBK
Еми трябва газаджията да провери защо изпуска газ - изпарителя ли е виновен или клапана.
Днес отворихме капака и се започна диагностиката...когато бях вадил маркуча за вакум тънкия и колата палеше без проблем,направихме софтуерна диагностика нямаше грешки.Накрая стигнахме до мембраната и набедихме нея че е спукана и проблема е от нея.....сега гледам ,че са по 40лв ще взимам един комплект да видим дали ще се оправи
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Като чета в повечето теми накрая не става ясно какво се е получило кой е бил виновника за неизправността,просто темата е /заебана/ и край...ама в повечето теми е така.Ами напишете проблема се реши след смяна на това и онова...колата се оправи!
Всеки питал,писал и край...стигнал до някъде и това е,после явно си оправил проблема ,но не писал нищо в заключение.
Всеки питал,писал и край...стигнал до някъде и това е,после явно си оправил проблема ,но не писал нищо в заключение.