Да не отварям нова тема, но имам "подобен" проблем. Колата си беше супер, но поради причини с които няма да ви занимавам се наложи да постои 3 месеца пред блока без да бъде палена. Преди месец реших да си я карам и от тогава имам чуството че това не е мойта кола - проблем след проблем. То не бяха алтернатори, акумулатори, отечки, фарове, гърнета, брони и кво ли още не

Качвам се вчера, паля и още не съм включил на скорост гледам стрелката на температурата се качва нагоре. Поседях около минута и стигна 100 градуса. Гася, отварям капака, отварям казанчето на антифриза гледам почти няма. Долях вода, проверих тва малкото маркуче дали тече от него - всичко точно. Паля пак, обезвъздуши се - същото - тоя път до 110, почна да мига и лампата за температура. Заебах я и днес викам пак да пробвам. Паля пак, тоя път температурата стигна 70 градуса (веднага след като я запалих) обаче не мърда повече. Викам ше отида до работа с нея. Тръгнах дигна си до 90, на светофарите малко повече - викам оправи се (даже си помислих таблото да не се е преебало). И 5 км преди работа пак на 110. Нямаше къде да спирам стигнах до работа и без да я гася отварям капака гледам перката не се върти. Та са седи в зелена зона, дано до 4 часа истине да я прибера

Поздрави,
Тодор