Счупени врътки за реглаж на фаровете Пасат б5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Счупени врътки за реглаж на фаровете Пасат б5.5
Благодаря и на 2мата за отзива. Номера ми е 0896 218 211 - Борислав.
Влади - кофти е, ама както каза минало е. Защо не пробваш с морги да намериш оригинални броните и т.н?
Поздрави!
Влади - кофти е, ама както каза минало е. Защо не пробваш с морги да намериш оригинални броните и т.н?
Поздрави!
- Vladislav.lilov
- Автомобил: Pasat 5 5
- Двигател: Avf 2002
Ми, Боре опитах ама или нямат или са леко спукани и някакви такива, в крайна сметка реших че за 90лв новата няма какво толкова да го мисля и я купих.Решетки и такива неща също нищо читаво не намерих.Купих всичко ново, но не оригинално и така, ще видим в събота.Днес чакам фаровете и крушките.Впрочем пиши или звънни ако колегата ти донесе неговите до Пловдив. Аз мойте така или иначе ще ги държа така че ако трябва нещо на някой да се отзова.
- pavel1828
- Автомобил: vw Passat b 5.5
- Двигател: AVB 2001
В събота или неделя живот и здраве трябва да пътувам и ще му ги занеса.Когато на мен ми трябваха, се наложи да закупя два потрошени фара.Така от 4 направих 2 фара.Запазих тези врътки(РЕГЛАЖНИ БОЛТОВЕ) една капачка и инсталацията на единия фар.Всичко друго изхвърлих.Поздрави.
- Vladislav.lilov
Еми супер, значи Ти Павка ще.му дадеш каквото му трябва.А впрочем да попитам че наистина незнам,фаровете дали имат в комплекта си едни метални скоби, (незнам как се казват)? Дефакто те са тези които закрепват крушката към металното гнездо на фара, и се завърта половин оборот и се заключва.Изключително много ми трябват защото имам само една.
- pavel1828
Vladislav.lilov написа:Еми супер, значи Ти Павка ще.му дадеш каквото му трябва.А впрочем да попитам че наистина незнам,фаровете дали имат в комплекта си едни метални скоби, (незнам как се казват)? Дефакто те са тези които закрепват крушката към металното гнездо на фара, и се завърта половин оборот и се заключва.Изключително много ми трябват защото имам само една.
Тези ли?Имам 4 броя.
- Vladislav.lilov
Ох да, баце жив да си, продаваш ли поне две?
- pavel1828
Няма проблем ,важното е да сме живи и здрави!Весели празници на всички!
Vladislav.lilov написа:Спокойно не го мисли, само да свършим работа, а иначе да се "похваля" малко встрани от темата.Ще ме извинявате за спама.в понеделник тръгвам за работа от нас (живея в къща), колата е паркирана до оградата на улицата (нямам гараж или навес).Понеже правила ремонт на булеварда са сложили нови бордюри.Бях паркирал на половин метър от бордюра, качих се запалих колата, и както обикновено пълен ляв и напред, да де ама нали съм просто парче не видях че съм почти до бордюра.Качих се леко с дясната гума на него, теглих си една къса за недовиждането и дадох назад...........Всичко на попарааа, решетка, броня, кори под двигателя и скоростите, спойлер под бронята, халогени,всичко на земятаааа.Няма да обяснявам колко клетви, що псуване, що нареждане, и тъпкане на едно място.Това връщане назад ми струваше 600 лв.Сега в петък имам рожден ден, страшен подарък си направих.:)
черно комби ли е пасата ти ?
- Vladislav.lilov
Не, тъмно синьо
- Vladislav.lilov
Колеги с риск да стана много досаден имам още една молба.Имам нужда от кората на чистачките (която е на предното стъкло). Тя заедно със скобите. На фаровете са двете части които немога да намеря нито в магазините, нито в морги, нито в обяви за коли на части.поне в 10 обяви питах и все я нямат.За скобите на фаровете горещи благодарности на pavel1828.Почти бях загубил надежда да ги намеря. Та ако някой я има (здрава) ще съм безкрайно благодарен.Весели празници и от мен. П.С Съжелявам че пиша тук, но немога да пусна нова тема в обяви.Явно съм малко тъпичак.
- pavel1828
На фаровете са двете части които немога да намеря нито в магазините, нито в морги, нито в обяви за коли на части.поне в 10 обяви питах и все я нямат
Кои са дези 2 части?
Кои са дези 2 части?
- Vladislav.lilov
Имах предвид за двете части, кора Под чистачките и скоби на фаровете
- pavel1828
Дядо Коледа донесе на колегата Борислав нови стари реглажни болтове.Весели празници!
- Vladislav.lilov
Браво колега, живи здрави да сме и все така да си помагаме.И на мен дядо Коледа ми донесе два чисто нови оригинални фара за пасатора.Срещу скромната сума от 450 лв :).За моя изненада в тях има оригинални крушки нa hella (кой продава фарове с крушкитв?!?!;) Аз вече си бях поръчал две нови крушки за 50 лв ама карай, ще имам за резерва.Весели празниции