Passat B8 Активиране на CarPlay ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B8 Активиране на CarPlay ?
Когато търсих преди да се хвана сам да си троша главата имаше в София и Плд обяви, дори може и без колата да е там мисля , ако има кой да ти свали мултимедията може и по еконт. Иначе явно дори вече със СД карта го активират Делфи - https://www.youtube.com/watch?v=YjITCnktTus не мога да кажа дали бачка или не. Лично мое мнение е , че повече от 200 300 лева не трябва да е , защото сигурно за 500 600 ще си вземеш екран + "компютъра" в жабката. Просто търси някой който си се занимава с това да може ако я счупи да си я префлашне/преинсталира и готово. Ако ще даваш 900 лева във VW купи си една 2-ра и ела тази да я отключим дори да се счупи ще имаш резерва :-D
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Да ама като вземе втора ръка го има и разхода за component protection отключването
И те затова ми липсват времената когато бях с голф 3ката, всеки ретрофит беше, отиване до моргата или пазаруване от ОЛХ, някой друг инструмент който ти се намира в гаража, две бири и музиката да свири.
Ако ти се поема риска, винаги можеш да изтеглиш активатора, има го вече от доста време и го ъпдейтват периодично. Не е казано че ще се счупи, просто трябва да знаеш, че го има шанса.

И те затова ми липсват времената когато бях с голф 3ката, всеки ретрофит беше, отиване до моргата или пазаруване от ОЛХ, някой друг инструмент който ти се намира в гаража, две бири и музиката да свири.
Ако ти се поема риска, винаги можеш да изтеглиш активатора, има го вече от доста време и го ъпдейтват периодично. Не е казано че ще се счупи, просто трябва да знаеш, че го има шанса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
То масово 2-рата ръка ги има и с компонент протекшън офф, даже тези които не са Делфи с една сд карта ги "лекуват" но колегата е с Делфи и треа да върже кабел лаптопа към адаптер, а него в усб-то да пусне зеленото меню, после да пусне 3 скрипта 1 след друг с рестарт и да пали свещи на последния рестарт да не излезе VW логото и да е запоследно :-D. Може би на негово място бих опитал това в ютуб което дадох след внимателно прочитане на мненията.
https://www.drive2.ru/b/647754736589611644/ - прегледай братятя руснаци пробвай и ако стане си вземи една бира и отивай на некой минерален басейн.
https://www.drive2.ru/b/647754736589611644/ - прегледай братятя руснаци пробвай и ако стане си вземи една бира и отивай на некой минерален басейн.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се получи със СД картата както е описано остави един коментар да знаят хората дето имат Делфи как да спестят едни пари.