Б3 счупено странично ляво огледало за задно виждане

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Re: счупено странично ляво огледало за задно виждане

Мнениеот vpetrovbg » Пет 03 сеп 2010 9:27

К.Одаджийски написа:Ми моите са си обикновени огледала, нито са асферични, нито с мъртви зони. И двете са така, имам още две от пасат на които огледалата са им начупени и също не виждам да имат някоя от тия екстри

С "мъртва" зона и асферично е лявото и то е с подгрев - среща се при малко Пасти Б3 и Б4, а пък дясното си е само асферично и то при всички, но после при смяна се намират по-трудно или по-скоро са по-съпи и всеки слага "право" огледало! Пък и масово афтърмаркета са такива по за 5-6 лева, а иначе цената е към 20-тина лева на такова без подгрев и моето го взех за 28 лева с подгрев - дясното, а лявото от един колега от форума от Б3 Арива, а иначе само стъкло ляво с подгрев, асферично + мърттва зона е смо оригинално и е около 150,00 лева! :(

ltolev
Автомобил: VW Multivan T5
Двигател: AXE 2005

Мнениеот ltolev » Нед 05 сеп 2010 23:02

Хм.....тук споменавате за някакви сериозни цифри :( ......аз преди две години смених и двете огледала на предишната си Б4-ка и лявото беше асферично+подгряване+разделение мъртва зона, а дясното само асферично и с подгряване. Комплекта ми излезе 50лв за двете огледала....чисто нови разбира се.

Потребителски аватар
emsku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emsku » Вто 26 окт 2010 13:05

колега откъде си взел комплекта огледала за 50лв?

Потребителски аватар
dandrv
Автомобил: VW PASSAT B8 - 2016
Двигател: 2-0 TDI 150 Hp CRLB motor

Мнениеот dandrv » Пет 15 мар 2013 14:30

На моето ляво огледало се отлепи стъклото и се пръсна на земята. Без удар, без нищо....както си карах и си падна :eek. Отидох при застрахователите(Армеец) и ми признаха щетата въпреки че нямаше никакво стъкло. Седеше само подложката. Ново асферично стъкло за огледало с подложка и подгрев без разлика от оригинала си взех за 30 лв от http://www.avto.bim.bg/

Върни се в “Passat”