Проблем със спирачките на Passat B3 1990г. с ABS
Колеги,
От няколко дни имам подобен проблем. В последната седмица се появи едно силно жужене от помпата на ABS-а. Включваше и изключваше нормално и спираяките бяха наред. Но в един момент жуженето изчезна и с него и спирачките. Лампата на ABS-а започна да свети постоянно. Сигурен съм, че помпата е повредена. Започвам да търся друга или цял ABS-блок. Искам да попитам дали има различни видове? Колата е Passat GL syncro, 2 литра, комби, 1992 г.
Очаквам информация.
Благодаря.
От няколко дни имам подобен проблем. В последната седмица се появи едно силно жужене от помпата на ABS-а. Включваше и изключваше нормално и спираяките бяха наред. Но в един момент жуженето изчезна и с него и спирачките. Лампата на ABS-а започна да свети постоянно. Сигурен съм, че помпата е повредена. Започвам да търся друга или цял ABS-блок. Искам да попитам дали има различни видове? Колата е Passat GL syncro, 2 литра, комби, 1992 г.
Очаквам информация.
Благодаря.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
dms1 написа:Искам да попитам дали има различни видове?
Да, от определен момент от време са спрели да монтират тази разрушителна за здравето и ламарините система.
Но като гледам годината на производсво, и ти си със същия Teves, само дето не знам кой модел се води.
Щракни една снимка, за всеки случай, че да не стане грешка.