Пробиха ми пода с токче :( ... поправимо ли е ??? :(

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 10 авг 2007 18:19

Не, не може да се оправи! Естествено, че може, въпросът е как най-лесно да стане. Според мен най-лесният вариант е следният: вземаш парче подлепващо, ама яко някакво, което се използва за по-дебели платове, използва се при шиене на дрехи и т.н. Ако не знаеш от къде да го намериш, питай майка си или убавицата с токчетата :wink: . Парчето да е по-голямо от дупката. Пъхаш го вътре под мокета през дупката, със залепващата част нагоре - трябва да го натикаш някак и да го разположиш централно под дупката отдолу. След това слагаш откъснатото парче на мястото му и нагряваш по някакъв начин, като едновременно притискаш здраво отгоре - ютия или друг начин, измисли нещо, но внимавай да не изгориш мокета. Така парченцето ще залепне на подлепващото, а пък подлепващото ще залепне на здравата част на мокета. Така трябва да стане. И си сложи стелки, да няма такива проблеми.
П.П: И кажи по-леко да си размахват токчетата, че ако уцелят стъкло, не знам ... mhihi

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Пет 10 авг 2007 18:20

Offtopic:
А тя колко тежи :?

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Пет 10 авг 2007 18:32

radotom написа: Баси!
От днес нататък вътре или боса, или с вирнати крака...

Боса- да, но с вирнати крака.... :!: , току виж и тавана протекъл :D

longora написа:А ако тръгне да сяда по ламарината ще се гоним ..

Ми че тя, ако по асфалта оставя същите дупки, както по мокета, току виж и предницата ти заминала.... :shock

Това в кръга на шегата, иначе колега, възхищавам ти се на колата, възхищавам ти се и на жената!
Информация на ухо: Много колеги от форума на твое място, биха се вълнували повече да се погрижат за дупката, :wink: между двете токчета :wink: , отколкото за дупката на мокета.... :D
Изборът е твой. Успех! :wink:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 10 авг 2007 18:34

dobrinb стъклото да го цели .. то е надрано и няма да е лошо да го сменя но мокета беше излишен :) А за стелки си мисля от много време, но просто не знам от каде да си купя хубави .. на голфа си взех едни преди време ... зимата са на камък ... лятото миришат на гума яко .. та ме е страх да не взема пак такива боклуци и ако можеш да ми кажеш от каде да си намеря качествени стелки ще съм ти много благодарен :) Благодаря ти за предложението за поправката !!! Ще го опитам, само не знам как ще завра подлепващото под мокета и ще го натискам :roll: но ще измисля нещо :idea: ... orelko mhihi ... около 50 кила е ... :D Не е продупчен от прекалено много килограми ако си мислиш това :)

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 10 авг 2007 18:53

вадиш пар4енцето ,пълниш дупката със силикон ,и после го слагаш пак

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 10 авг 2007 18:56

VW_forever ... цепиш мрака :applause: За дупката между токчетата няма защо да се притесняваме .. на мене проблема ми е за дупката в мокета :) ... niks76 мерси за съвета .. сега вече мога да избирам кой е по-подходящ :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 10 авг 2007 20:05

За стелки не знам от къде могат да се вземат, аз от моите съм доволен, но си бяха с колата, така я купих...

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Пет 10 авг 2007 22:35

longora написа:VW_forever ... цепиш мрака :applause:

Хубаво е, когато някой те оценява подобава... :oops: , също така е хубаво, щом има някой дето цепи мокети, да има и такъв дето да цепи мрака...:D

... А сега сериозно, идеята с подлепващото и едни хубави стелки отгоре ми се струва най- удачна. Така няма да цапаш излишно с лепило или силикон, от което да те боли отново глава, а и ще предпазиш мокета да не заприлича на швейцарско сирене, :wink: особенно ако ти потропват често с крак :) . Моята кола, вече осма година я карам със стелки. Между другото тя с тях си дойде от Германия, дебели, плътни, много добри. Като ги изпера са като нови, а мокета отдолу е в перфектно състояние. Не че и аз нямам спомен по мокета, но не от токче, а от огънче и то още на вторият ден откакто я взех колата..., така че те разбирам напълно, но ще ти мине :)
Това е за сега. Карай си колата със здраве :drive ... и много поздрави :lady: ...на мацката, от всички нас :wink: :да:

Последна промяна от VW_forever на Съб 11 авг 2007 7:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Пет 10 авг 2007 22:41

...
КИРИЛИЦАТА?
ПРАВИЛАТА?
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Пет 10 авг 2007 23:03

ей ти виж два модела стелки на приемливи цени и с добро качество нито миришат нито стават като камак
http://www.redline-tuning.com/component ... /Itemid,8/

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Съб 11 авг 2007 0:36

BaMBuKa, като за начало Добре дошъл!
1. Недей "крещя" толкова, че му разпра още толкова мокета на човека!
2. Пиши на кирилица!
3. Още веднъж :welcome_to_group

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 11 авг 2007 7:35

Тези стелки не ме устройват много ... може би на VW стелки, но дали в Юнитрейд има силиконови или подобни ? BaMBuKa благодаря ти и добре дошъл във форума :welcome_to_group По скоро искам стелки като на VW_forever .... дебели :) Мойте в момента са си като мокета ... едни тънички такива .... и много лесно се цапат, но също така има може би вариант и с други стелки пак да се вижда дупката защо е точно там където няма стелка ( стелките са ми оригинални на VW с цвета на интериора ) Освен да мина през Юнитрейд да попитам .... а някой да знае за Юнитрейд в Пловдив къде има че сега на там съм тръгнал ? Благодаря ви :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 11 авг 2007 10:18

longora написа: а някой да знае за Юнитрейд в Пловдив къде има че сега на там съм тръгнал ? Благодаря ви :)

Те па как нема да знае!?? :lol: :lol:
Като влезеш от магистралата, на отбивката след "Хепи"-то, караш направо.
На втория работщ светофар (щото има и един друг, дето само е сложен) завиваш в дясно (Пазарджишко шосе). Минаваш под един ЖП надлез и около километър по-нататък, в дясно ще видиш магазина на ХААС (Местния VW дилър ;) ).
Точо срещу него пък "Порше БГ" отвориха и те магазин, но предлагат само АУДИ, че да не си бъркат в чинийките, явно

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Съб 11 авг 2007 20:45

добре заварили всички извиняваите 4е на писах на кирилица парвия път

Потребителски аватар
Jako_ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jako_ludiq » Съб 11 авг 2007 21:43

Дай някоя снимка да скиваме поразията.