:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Покупка на Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 23 авг 2007 17:44

DoH_KuXoT написа:, стига с тези комбита дето не ги ползвате по предназначение. :P
spam ила да видиш к'во стаа, кът жената каже:"Отиваме за 2 дни при мама!" mhihi mhihi

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 23 авг 2007 21:15

radotom написа:
DoH_KuXoT написа:, стига с тези комбита дето не ги ползвате по предназначение. :P
spam ила да видиш к'во стаа, кът жената каже:"Отиваме за 2 дни при мама!" mhihi mhihi
е може и такива моменти да има, ама повечето познати с комбита ги ползват един път годишно или даже хич, купили си комби , защото седаните са по-редки. Това ми беше идеята , на седана багажника не ехич малък и ако не ползваш колата за яко товарене , не си струва да ти друса и скърца кората отзад. Това си е лично мнение, не ангажирам никой с него :wink:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 24 авг 2007 8:49

, не си струва да ти друса и скърца кората отзад. Това си е лично мнение, не ангажирам никой с него

а бе аз пък точно когато търсих , все седани имаше :evil: така и не можах да си намеря комби за моя джоб ..та взех седан ..... не че е лошо , ама комбито винаги е друга работа - отваряш вратата и "фъргаш, фъргаш ,фъргаш....... :lol: ".... 1 път казваш....абе вземи натовари хладилник или пералня тоя 1 път на седана , пък ще говорим ..... :wink: от много глава не боли ..само от много бой и много пиене..... :idea: :wink:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 24 авг 2007 10:06

Не виждате ли че тенденцията в Америка и вече и в Европа са големите коли като Опел Зафира и комбитата.Седаните са предпочитани в Турция и в нашия форум :lol:

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пет 24 авг 2007 17:27

K22 написа:Не виждате ли че тенденцията в Америка и вече и в Европа са големите коли като Опел Зафира и комбитата.Седаните са предпочитани в Турция и в нашия форум :lol:
ами да ,но там хората имат големи семейства, а тук са рядкост семействата с повече от едно дете. Пътуват много и им трябват големи пространства. А тук си купуваме комби за градска кола да си ходим с нея на работа.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пет 24 авг 2007 18:05

K22 написа:Не виждате ли че тенденцията в Америка и вече и в Европа са големите коли като Опел Зафира и комбитата.Седаните са предпочитани в Турция и в нашия форум :lol:

На втория месец комшията смени притискателен диск на чисто нова зафира и то ходи специално във Варна щото софийските "специалисти" в София ауто не искаха да му го сменят :twisted:

Та Опел Зафира да си го карат американците и европейците :twisted: Аз - не! Мерси!!! :wink:

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пет 24 авг 2007 21:43

Geleto написа:

На втория месец комшията смени притискателен диск на чисто нова зафира и то ходи специално във Варна щото софийските "специалисти" в София ауто не искаха да му го сменят :twisted:

Та Опел Зафира да си го карат американците и европейците :twisted: Аз - не! Мерси!!! :wink:
че и ти си европеец бе брат :P

dimitars
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEA

Мнениеот dimitars » Вто 28 авг 2007 18:08

то и германците викат на опелите "шалзе ауто":)

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Вто 28 авг 2007 20:41

ама комбито винаги е друга работа - отваряш вратата и "фъргаш, фъргаш ,фъргаш....... :lol: "...... :idea: :wink:

Па и буфера като надъниш, цялото комби се явява една ОГРОМНА кутия :lol: :lol: , знаеш ли кога ще извадиш звук от седан какъвто вади комбито? Никога :wink: Аз лично като пътувам с двете деца и жената, нямам пликове с багаж в купето никъде!..разтягаме се наместваме се, почесваме се на широкото както казват "на благио праз" :lol: :lol:

Потребителски аватар
teototi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teototi » Вто 28 авг 2007 21:23

pit написа:
ама комбито винаги е друга работа - отваряш вратата и "фъргаш, фъргаш ,фъргаш....... :lol: "...... :idea: :wink:

Па и буфера като надъниш, цялото комби се явява една ОГРОМНА кутия :lol: :lol: , знаеш ли кога ще извадиш звук от седан какъвто вади комбито? Никога :wink: Аз лично като пътувам с двете деца и жената, нямам пликове с багаж в купето никъде!..разтягаме се наместваме се, почесваме се на широкото както казват "на благио праз" :lol: :lol:

Споделям туй мнение угодно!!!! Можеш тъщата отзад в "багажника" да метнеш и знай, няма да ти се обиди.Спокойно може да съблюдава за изпреварващи автомобили. аз- :076: -тъщата.

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Вто 28 авг 2007 21:49

Да и аз съм за комби, особено ако става дума за семейство. Много практично. Не изглежда така cool като седан, но все пак това си е голяма семейна кола, а не бизнес лимузина. За тая работа си има други модели.
Затова съм се решил по нататък като събера $$$$, за 2-ра. Или спортна или кабрио, или направо - спортно кабрио :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Dan4o
Автомобил: Golf VII Highline
Двигател: 2.0 TDI DSG
Контакти:

Мнениеот Dan4o » Чет 30 авг 2007 14:50

Добре де, как го постигате тоя разход 6/100 при 120 км/ч, че не ми е много ясно? Производителят дава 7,6 литра за седана и 7,9 литра за комбито - горе-долу толкова харчи и моята. Виж, при 90 км/ч е друго - там става 6 л., съответно 6,2 за комбито. Говорим за 115 к.с.

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Чет 30 авг 2007 16:13

Благодаря на всички отзовали се на моите въпроси! Понеже май трудно ще си намеря 1.8 моно, искам да питам кой има опит с мотора 1,6 - 101 к.с., на него какъв му е разхода при нормална скорост извън града 110-120 км/ч, добър мотор ли е ?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 30 авг 2007 18:32

vpetrovbg написа:...Понеже май трудно ще си намеря 1.8 моно, искам да питам кой има опит с мотора 1,6 - 101 к.с., на него какъв му е разхода при нормална скорост извън града 110-120 км/ч, добър мотор ли е ?

Чакай малко, не можеш ИЗОБЩО да намериш кола с такъв двигател, или ЧИТАВА не можеш да намериш ? Защото това е най-масовия двигател; отделно че е най-успешния. Пред него 1,6 - 101 к.с. бледнее.

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пет 31 авг 2007 7:49

Не мога да намеря такава пък камо ли читава. Тук в Пловдив са все по 2000 см3 или 1.6и и по автосалоните казват че принципно Пасат Б4 се намират много рядко вече.

Върни се в “Passat”