Вибрации във волана при скорост 100-120 при пасат б3
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
УКАЗА СЕ ОТ БАЛАНСА

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:От центъра в Бистрица свиваш по първата пряка вдясно нагоре към вилната зона и после на третата пряка вдясно на 50м вляво е сервиза. Когото и да питаш ще те упъти ако не се оправиш
О знам го въпросния сервиз - на трафопост-а вдясно и точно на едно баирче

Благодаря!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
zfa159 написа:Теодор написа:От центъра в Бистрица свиваш по първата пряка вдясно нагоре към вилната зона и после на третата пряка вдясно на 50м вляво е сервиза. Когото и да питаш ще те упъти ако не се оправиш
О знам го въпросния сервиз - на трафопост-а вдясно и точно на едно баирче.Сетих се ама не знаех че за него става въпрос
.
Благодаря!
- Точно така правилно се ориентираш

П.С. Ако отидеш там понеже работят и млади момчета искай Васко да ти направи баланса.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:zfa159 написа:Теодор написа:От центъра в Бистрица свиваш по първата пряка вдясно нагоре към вилната зона и после на третата пряка вдясно на 50м вляво е сервиза. Когото и да питаш ще те упъти ако не се оправиш
О знам го въпросния сервиз - на трафопост-а вдясно и точно на едно баирче.Сетих се ама не знаех че за него става въпрос
.
Благодаря!Точно така правилно се ориентираш
![]()
Минавал съм 100 пъти оттам ама не съм се заглеждал

Едната задна гума ми е много крива - оня ден като закарах колата в Хеед да я лекуват майстора там завъртя гумата да види как е лагера и аз я видях как е крива шарката.....така че като взема нови/други гуми ще ги навестя тея пичове да пипнат малко

Благодаря!
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:е с крива гума къв баланс![]()
а вибрациите при скорост 90-100-110 се появеват точно от крива ЗАДНА гума
Ами интересното е че баланса на кривата задна гума ми го направиха без проблем в гуми център Радиал на Сливница под моста Чавдар и не им мигна окото.....толква са я и балансирали де

Иначе и аз това казвах че сега и да ида нищо няма да направят понеже гумата е крива и ще ида когато взема други гуми (след някой и друг месец направо зимни).
Благодаря!
zfa159 написа:batmilko написа:е с крива гума къв баланс![]()
а вибрациите при скорост 90-100-110 се появеват точно от крива ЗАДНА гума
Ами интересното е че баланса на кривата задна гума ми го направиха без проблем в гуми център Радиал на Сливница под моста Чавдар и не им мигна окото.....толква са я и балансирали де![]()
Иначе и аз това казвах че сега и да ида нищо няма да направят понеже гумата е крива и ще ида когато взема други гуми (след някой и друг месец направо зимни).
Благодаря!
Само тъпото е, че вибрациите си ги има и при по-малка скорост,но не ги усещаш... След няма и 10 000км с нови "хубави" гуми сменях окачване... и си седят повече от 2 години рекламация...
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Dart написа:Явно не е прецедент,защото моята също. За 20 години каране за пръв път чувам такъв "бисер", че всички Пасати "тресът" при каране!
Вашите са дефектни

Всъщност наистина няма причина всички да тресат.То тресенето се появява от нещо не може просто конструктивно да си тресът.....иначе нямаше да са немско производство

zfa159 написа:Dart написа:Явно не е прецедент,защото моята също. За 20 години каране за пръв път чувам такъв "бисер", че всички Пасати "тресът" при каране!
Вашите са дефектни![]()
Всъщност наистина няма причина всички да тресат.То тресенето се появява от нещо не може просто конструктивно да си тресът.....иначе нямаше да са немско производство
Това съм го чела и за други марки...

Тресе или от проблеми по окачването, или от калпави гуми-джанти-баланс по-често.