фарове за мъгла задни
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
В това не виждам кой знае каква логика...и какво ще стане като ги обърка със стоп светлини некой заспал уй.......важното е че ще види...пак кат ги обарка по-добре да натепе спирачки...psstv18rp написа:Светлината умишлено е само една - целта е да се разпознава че е светлина за мъгла а не са стопове.
- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе, ама дано не побадаш на некои заспал уй, който си е пуснал задния фар за мъгла когато няма такава и си в задръстване зад него.Още повече когато се е направил на гъзе и е сложил втора крушка.
Ханс доста е мислил по този въпрос
psstv18rp написа:Светлината умишлено е само една - целта е да се разпознава че е светлина за мъгла а не са стопове.
Ханс доста е мислил по този въпрос
- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:тя и с една вади очи...
инак се прайш на заспал и си караш на дълги дорде му запалиш задника и спрете да си ударите по некой шамар...
с две думи задника си е задник и с един стоп за мъгла....
Да, обаче точно тези си слагат по две и ги пускат не по предназначение, а за гъзария, същото е с халогените вдигнати у небесата"вижте ме, имам два задни фара за мъгла и мнооо яки халогени"
Нямам нищо против тези екстри но да се използват по предназначение.
п.п.Ако ще и два прожектора да туриш отзад, некадърния шофьор си е некадърен шофьор.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е, случва се човек да я включи без да забележи. Все пак ключето е най-далечното (поне на пасат 3), може случайно да го натисне някой, дете например - едва ли ще забележиш ако нямаш предни халогенки. Случвало ми се е много пъти.
Та не псувайте толкоз много тия дето карат с включена задна лампа за мъгла - едва ли е умишлено.
Та не псувайте толкоз много тия дето карат с включена задна лампа за мъгла - едва ли е умишлено.

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Re:
kombito-tdi написа:слагаш и едно диодче и светва сьс спирачката 4 крушки за спирачка е супер
Ааа колега не е супер.Един колега като ми ги светна изведнъж в тъмното и щях да се забия в едно дърво!!!!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: фарове за мъгла задни
Аз като купих пасата нито една не светеше някой беше пипал дет не му е работата
Иначе заводко имам прекарана инсталация и отдясно само трябваше да сложа ламба
Колата е 93г седан

Иначе заводко имам прекарана инсталация и отдясно само трябваше да сложа ламба

Колата е 93г седан