:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Проблем със запалването на Пасат Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Проблем със запалването на Пасат Б4

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 20 яну 2009 17:08

Vladko написа:
MITKO_DVD написа:Ми ако няма такъв

Има стандартно :wink: а и ако нямаше няма да му мига жълтата лампичка с ключе/кола и да пали и гасне.

Ми аз немам такава жълта лампичка с ключе и кола както казваш :Mr Green Fun

П.С.Говоря за колегата който е пуснал темата :wink:

hlebo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hlebo » Чет 29 яну 2009 11:29

здравеите от варна колата ми е пасат 3 2000см3 115кс. няколко пъти ми прави проблем с паленето. сутрин пали без проблем като покарам и искам наново да паля върти като луда но не иска бях се ядосал и блъснах с ръка таблото на релетата и си запали без проблем.смених реле №167 за бензиновата помпа което прекъсвало и запалителната система но днес ми направи отново този номер.от кокво друго може дае приемам съвети предварително благодаря

Потребителски аватар
fed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fed » Пет 06 мар 2009 16:57

hlebo написа:здравеите от варна колата ми е пасат 3 2000см3 115кс. няколко пъти ми прави проблем с паленето. сутрин пали без проблем като покарам и искам наново да паля върти като луда но не иска бях се ядосал и блъснах с ръка таблото на релетата и си запали без проблем.смених реле №167 за бензиновата помпа което прекъсвало и запалителната система но днес ми направи отново този номер.от кокво друго може дае приемам съвети предварително благодаря

Колега оправи ли се, какъв беше проблема ?

Пиша в същата тема защото имам сходен прблем. След газифицирането пали много трудно като е студена, след това ядове никакви. Сравнено с преди въртя доста повече от преди. Б4 с ADZ Mi като на пусанлия темата е пасатора. На газ от време на време сама вдига оборотите над 2000 оборота, но затова ме предупредиха газджиите било от трупането на грешки. Приемам съвети и коментари всякакви :)

hristvel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristvel » Вто 31 мар 2009 18:18

Колеги,при мене се получава същея проблем и съм забелязял,че го прави при загрял двигател. (passat B4 AEK 1.6) Някой ако знае за този проблем моля да помогне.

Върни се в “Passat”